Roda – Double

Double

Roda

De DOUBLE collectie bestaat uit poufs van verschillende maten en een lounger, allemaal gekenmerkt door een “total outdoor” vulling, om een royale zachtheid te bieden. Double behoort tot dé nieuwe revolutionaire outdoor loungecollecties van RODA, nu in een volledig nieuwe uitvoering voor buiten met dezelfde kwaliteit als een gestoffeerde indoor bank, intiem en vertrouwd. 

Productinformatie

De DOUBLE collectie bestaat uit poufs van verschillende maten en een lounger, allemaal gekenmerkt door een “total outdoor” vulling, om een royale zachtheid te bieden. Double behoort tot dé nieuwe revolutionaire outdoor loungecollecties van RODA, nu in een volledig nieuwe uitvoering voor buiten met dezelfde kwaliteit als een gestoffeerde indoor bank, intiem en vertrouwd.

De base van de DOUBLE poufs bestaan uit een aluminium frame, lichtgewicht maar zeer sterk, verborgen door een vulling met een nieuwe outdoor technologie wat ademend en weerbestendig is. Dit is een unieke 3D net die in verschillende kleuren beschikbaar is. Daarnaast kan er gekozen worden voor covers die over de 3D net poufs geplaatst kunnen worden, met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en een breed aantal stoffen. Deze hoezen zijn eenvoudig te bevestigen en verwijderen.

De DOUBLE poufs zijn een aanvulling in de tuin, terras of balkon en worden gebruikt om er een vleugje frisheid aan te geven, ze creëren een speelse diversiteit in dimensie, hoogte en kleur. Deze poufs worden gekenmerkt doordat ze “ongekleed” kunnen worden aangeboden, in hun netachtige huid, of “gekleed” in stof, door een bekleding te kiezen uit het luxueuze aanbod van RODA.

Ontworpen met het oog op maximaal comfort, is het ligbed comfortabel en voorzien van handige wieltjes om verplaatsingen te vergemakkelijken. Een in drie standen verstelbare rugleuning met daarin een handig vak voor het opbergen van voorwerpen, terwijl een praktisch dun schuimkussen, dat kan worden opgerold om het hoofd of de rug te ondersteunen, zorgt voor extra comfort en ontspanning.

Deze collectie is een ontwerp van Rodolfo Dordoni. Architect en ontwerper, hij werd geboren in Milaan, waar hij afstudeerde in architectuur aan de Polytechnische Universiteit. Door de jaren heen heeft hij voor veel belangrijke internationale bedrijven ontworpen en werkte hij als strategisch adviseur en artistiek directeur voor Italiaanse producenten van meubels en verlichting. Zijn ontwerpstijl combineert evenwicht en soberheid met een gevoelige en verfijnde smaak, verfijnd in de vele producten, collecties en systemen die hij gedurende zijn carrière heeft gecreëerd.

Voor RODA voert Rodolfo Dordoni een strategische onderzoeks- en productontwikkelingsactiviteit uit door een constante en positieve evolutie in het interpreteren van het thema buitenmeubilair tussen stijl en functionaliteit. 

3D Net:

Stofcategorieën:

Afmetingen:

Sunlounger: 197 x 80 x 27 cm

Pouf 60: Ø60 x H42 cm

Pouf 90: Ø90 x H36 cm

Pouf 120: Ø120 x H30 cm

Pouf small: 50 x 50 x 48 cm

Pouf medium: 75 x 75 x 38 cm

Pouf large: 125 x 75 x 38 cm

Rodolfo Dordoni

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens