Roda – Bernardo

Bernardo

Roda

De BERNARDO collectie bestaande uit side tables, zijn een luxueuze aanvulling in elke tuin, terras of balkon. Met het rechtlijnig en bescheiden design onderscheiden deze side tables zich die elegant samen gaan met de unieke RODA stijl. 

Productinformatie

De BERNARDO collectie bestaande uit side tables, zijn een luxueuze aanvulling in elke tuin, terras of balkon. Met het rechtlijnig en bescheiden design onderscheiden deze side tables zich die elegant samen gaan met de unieke RODA stijl.

Deze handige bijzettafels passen overal bij en maken het geheel helemaal af. In combinatie met teakhouten meubelen, maar ook met gestoffeerde banken of met meubels van andere materialen, creëren ze een nieuwe mix door gebruik te maken van de diversiteit.

De base is een Simplon witte stenen sokkel , het frame en de table top zijn van gepoedercoat roestvrij staal.
Beschikbaar in twee maten en twee verschillende hoogtes, met een rond of vierkant blad, waardoor ze uiterst praktisch en stabiel zijn.

Deze collectie is een ontwerp van Rodolfo Dordoni. Architect en ontwerper, hij werd geboren in Milaan, waar hij afstudeerde in architectuur aan de Polytechnische Universiteit. Door de jaren heen heeft hij voor veel belangrijke internationale bedrijven ontworpen en werkte hij als strategisch adviseur en artistiek directeur voor Italiaanse producenten van meubels en verlichting. Zijn ontwerpstijl combineert evenwicht en soberheid met een gevoelige en verfijnde smaak, verfijnd in de vele producten, collecties en systemen die hij gedurende zijn carrière heeft gecreëerd.
Voor RODA voert Rodolfo Dordoni een strategische onderzoeks- en productontwikkelingsactiviteit uit door een constante en positieve evolutie in het interpreteren van het thema buitenmeubilair tussen stijl en functionaliteit.

Base:

Gres Top:

Glazed Gres Top:

Afmetingen:

Side table 353: 50 x 50 x 53 cm

Side table 354: ø45 x H54 cm

Side table 367: 50 x 50 x 67 cm

Side table 368: ø45 x H68 cm

Rodolfo Dordoni

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens