RIZZ

RIZZ

Producten

Rizz-impressie-antraciet-1080
In- & Outdoor Broom
RiZZ-sfeer-indoor-outdoormat-antraciet-jpg
Outdoor Mat 90x60
RiZZ-sfeer-indoor-outdoormat-wit-jpg
Outdoor Mat 120x70
Rizz-buitenbezem-teak-zilver
Outdoor mat 175x70

Over RIZZ

Rizz werd in 1941 opgericht door de gebroeders Zuiddam in Nijkerk. Sindsdien hebben ze zich toegewijd aan het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogwaardige borstelproducten. Alle Rizz producten worden met trots gemaakt in hun fabriek in Nijkerk.

De RiZZ-borstelfabriek in Nijkerk werd in 1941 opgericht door (groot) vader Hendrik Zuiddam en zijn broers. Trudie Zuiddam is in 2009 overleden, maar haar man Evert Zuiddam en hun zoon Sebastiaan Zuiddam (2e en 3e generatie in het familiebedrijf) hebben haar werk voortgezet. Gecentreerd rond de mat, werd een complete collectie producten ontwikkeld voor de ingang van huizen en gebouwen. De productie van borstels staat nog steeds centraal, maar ze oriënteren en spelen steeds meer in op de vraag van de klant in een wereldwijde markt.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.