Relaxfauteuils-Yoga-Jori

Yoga

Jori

Algemene productinfo

Ontspanning als bron van energie. Je persoonlijke welzijnscoach die uitnodigt tot stilte en begeleidt naar innerlijke vreugde. Hij brengt lichaam en geest in harmonie en laadt je batterijen weer op. Als één van de allereerste JORI ontwerpen is deze up-to-date uitvoering de ware bron van relaxen.

Een succesvol design verdient het om multifunctioneel te zijn. De tijdloze vorm van deze relaxstoel benadrukt het ergonomisch uitgekiend zitcomfort. Optie is de geïntegreerde verstelbare hoofdsteun, die op weergaloze wijze het hoofd ondersteunt. Deze Yoga relaxfauteuil met zijn verfijnd design en lichte mechaniek geeft de omschrijving ‘comfort’ een zelden geziene dimensie.

Productinformatie

Relaxfauteuil beschikbaar in mono-move en multi-move.
• Relaxfauteuil beschikbaar in 3 maten : mini, medi en maxi. Alleen relaxzetel medi beschikbaar met zithoogte + 4 cm.
• Leverbaar in leder of stof; bij bekleding in stof hendel altijd in leder.
• Keuze tussen 2 hoofdsteunen : vaste hoofdsteun of geïntegreerde verstelbare hoofdsteun.
• Keuze uit verschillende voeten.
• Optie mono-move : motor met infraroodbediening
• Optie multi-move met motor : accu of netstroom.
• Optie multi-move met motor : geïntegreerd bedieningspaneel of externe bediening met kabel.
• Frame : stalen mechanisme.
• JORI garandeert een maximale belasting tot 120 kg.

Yoga is leverbaar in een ruime keuze hoogwaardige kwaliteitsstoffen of leder.

We adviseren u graag in onze inspirerende showroom bij het maken van uw keuze, waarbij we goed kijken naar de kwaliteitseisen en welke materialen en kleuren het beste bij u en uw interieur aansluiten.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Yoga

Yoga is verkrijgbaar in een Mono- of Multi-move uitvoering.

Download alle technische gegevens.

Verhaert New Products & Services


Befaamd innovatiecentrum
Verhaert New Products & Services is een befaamd innovatiecentrum dat vernieuwende producten en systemen ontwikkelt voor verschillende sectoren : industrie, lifestyle, medische en openbare sector. Als een laboratorium voor innovatie begeleidt Verhaert het creatieproces bij JORI. Beide ondernemingen werken nauw samen om nieuwe ideeën toe te spitsen op de waarden van JORI : design, comfort en duurzaamheid. De reeds jarenlange samenwerking tussen beide bedrijven werpt duidelijk zijn vruchten af. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerp van het gepatenteerde relaxmechanisme en de modellen Longueville Landscape, Chillap en Calypso.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

Twice191-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice 191

De Toekomst

jori-productpagina-symphony-binnenuit
Symphony

Jori

cream-fauteuil-leolux-leer-sfeerl-binnenuit-zeeland
Cream

Leolux

brainbuilder-jori-relaxfauteuil-binnenuit3
Brainbuilder

Jori

Contact

0113-561482