Relaxfauteuils-Volden-Flexlux

Volden

Flexlux

Algemene productinfo

Relaxfauteuil Volden is ontworpen met een gasveermechanisme waardoor je soepel en moeiteloos van positie kunt wisselen. De voetensteun zorgt voor een fijne ondersteuning om te ontspannen en tot rust te komen. De hoofdsteun is in hoogte en hoek verstelbaar, zodat u in de beste positie kunt lezen, tv kijken of relaxen. De zitschaal van de stoel is verkrijgbaar in 5 verschillende multiplex oppervlakken en kleuren of volledig gestoffeerd. De elegante aluminium poten zijn verkrijgbaar in wit, zwart of gepolijst aluminium.

Black Friday deal
volden-relaxfauteuil-flexlux-binnenuit-sfeer
volden-relaxfauteuil-flexlux-binnenuit5

Productinformatie

  • Kijk vast online naar alle mogelijkheden met behulp van de configurator en kom langs om de materialen en kleuren in het echt te zien en het zitcomfort van deze heerlijke fauteuil te ervaren. Van harte welkom!

De Nova relaxfauteuil is verkrijgbaar in leder of stof. In onze speciale relaxstudio hebben we mooie, grote stalen om de keuze te vergemakkelijken. 

Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

B: 83 cm / D: 125 cm / H: 112 cm ZD 53 cm

 

Over Flexlux

Flexlux is een onderdeel van THECA., in 2017 werd door THECA het relaxfauteuil label Flexlux op de markt geïntroduceerd. De collectie bestaat uit verschillende comfortabele relaxfauteuils, die naar eigen wens zijn samen te stellen en qua zithoogte voor iedereen persoonlijk toe te passen zijn.

Fleuxlux staat voor innovatie, comfort en design gebaseerd op de laatste trends. Ze maken gebruik van unieke technologieën om uw zitgenot tot een maximum te brengen. Het van oorsprong Deense merk ontwerpt relaxfauteuils die totale ontspanning bieden en waarin u compleet tot rust komt.

Visie
De visie van Theca is om de beste producent van middelzware meubelproducten in Europa te worden en te blijven. Bekijk vast online de mogelijkheden, maar vergeet niet het zitcomfort te komen ervaren in de winkel, want dan zult u direct overtuigd zijn.

Aanbevolen producten

jori-productpagina-symphony-binnenuit
Symphony

Jori

mensana-jori-relaxfauteuil-binnenuit-zeeland-sfeer
Mensana

jori

Twice148-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice148

De Toekomst

yoga-relaxfauteuil-jori-binnenuit-zeeland-sfeer
Yoga

Jori

Contact

0113-561482