Relaxfauteuils-Twice135-de Toekomst

Twice 135

De Toekomst

Algemene productinfo

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

“Op deze afbeelding is te zien dat voeten en hart in een denkbeeldige lijn liggen.”
Twice135-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice135-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland2

Productinformatie

Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan. 

Twice is verkrijgbaar in leder of stof. In onze speciale relaxstudio hebben we mooie, grote stalen om de keuze te vergemakkelijken. 

Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

  • In maatvoering is de fauteuil naast de Standaard (M) ook als Extra small (XS), Small (S), Large (L), Extra Large (XL) en Extra Extra Large (XXL) te verkrijgen.
     
    Download alle technische gegevens
     

Over De Toekomst

Bij De Toekomst staan comfort, functionaliteit en innovatie hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom is meubelfabriek De Toekomst voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen.

Door de diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kun je nagenoeg je “eigen” persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

De Toekomst werkt samen met een aantal ontwerpers die nauw samenwerken met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.

Aanbevolen producten

jori-productpagina-symphony-binnenuit
Symphony

Jori

mensana-jori-relaxfauteuil-binnenuit-zeeland-sfeer
Mensana

jori

Artifort_F510_Orange_binnenuit
F500

Artifort

yoga-relaxfauteuil-jori-binnenuit-zeeland-sfeer
Yoga

Jori

Contact

0113-561482