Relaxfauteuils-Twice072-de-toekomst

Twice 072

De Toekomst

De Twice 072 relaxfauteuil is onderdeel van een zeer uitgebreide serie relaxfauteuils die  standaard worden geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetsteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan. Maak hier kennis met De Toekomst en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Productinformatie

Als optie kunnen vele Twice fauteuils geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling van de zitting iets minder ver.

Er is van dit Twice model een manuele versie leverbaar. Dit model heeft geen voetklep en geen elektrische verstelling. De rug verstelling gebeurt door middel van een gasveer. Het model valt dan in de SENZA (SZ) serie. Een bijpassende hocker is leverbaar.

U heeft een ruime keuze uit verschillende stoffen en leer soorten in uiteenlopende kleuren. In onze relaxstudio hebben we prachtige, grote stalen hangen, zodat de materialen en kleuren goed te beoordelen zijn. 

De Twice relaxfauteuils zijn leverbaar in de maten: XS, S, M, L, XL en XXL. 

De Senza fauteuils zijn leverbaar in de maten: XS, S, M en L.

Voor meer informatie over de fauteuil kunt u een bezoekje nemen bij De Jonge Hoek van Dijke. Één van de meest uitgebreide relaxstoelen collectie van Zeeland. De moeite waard om even naar Heinkenszand te komen.

Download de technische gegevens van Twice en Senza

Over De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft men zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven ze toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet. BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van De Toekomst. 

Bij De Toekomst staan comfort, functionaliteit en innovatie hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom is meubelfabriek De Toekomst voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen.

Door de diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kun je nagenoeg je “eigen” persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

De Toekomst werkt samen met een aantal ontwerpers die nauw samenwerken met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.

Aanbevolen producten

Twice103-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland6
Twice103

De Toekomst

symphony-sfeer-jori-binnenuit-zeeland-relaxfauteuils
Symphony

Jori

cream-relaxfauteuil-leolux-stof-binnenuit-zeeland2
Cream

Leolux

Twice218-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice182

De Toekomst