Relaxfauteuils-Symphony-jori

Symphony

Jori

Algemene productinfo

Installeer u rustig in de Symphony : deze elegante, meest comfortabele relaxfauteuil in zijn klasse, brengt u fysiek en mentaal in een sereen evenwicht. Een relaxfauteuil als een omhullend nest. Symphony is de cocon uit de JORI collectie. Zijn uitgesproken vormgeving omhelst je lichaam tot ultiem welzijn en ondersteuning. Bovendien is de Symphony traploos verstelbaar in één beweging. 

De doorgedreven spitstechnologie, de luxe bekleding en de tijdloze vormgeving zorgen voor een exclusief zitcomfort. En geven uw lichaam en geest wat ze verdiend hebben: ongeëvenaarde ontspanning.

symphony-sfeer-jori-binnenuit-zeeland-relaxfauteuils

Product info hier

Productinformatie

  • Relaxfauteuil laag / standaard / hoog
  • Frame : stalen mechanisme
  • Leverbaar in leder, stof of microvezel
  • Onderstel : keuze uit 6 draaivoeten
  • Relaxfauteuil standaard is beschikbaar met zithoogte + 4 cm
  • Optie : motor + infraroodbediening

Symphony is leverbaar in een ruime keuze hoogwaardige kwaliteitsstoffen of leder.

We adviseren u graag in onze inspirerende showroom bij het maken van uw keuze, waarbij we goed kijken naar de kwaliteitseisen en welke materialen en kleuren het beste bij u en uw interieur aansluiten.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Symphony

Brainbuilder is verkrijgbaar in een Mono- of Multi-move uitvoering.

Download alle technische gegevens.

Jean-Pierre Audebert
Jean-Pierre Audebert

Een snelle carrière in de Franse designwereld 

Het was in 1967 dat Juan Jorion Jean-Pierre Audebert ontmoette in Parijs tijdens het salon van de beroemde  ‘Société des Artistes Décorateurs’, de absolute top van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur. Audebert stelde tijdens dit salon een meubelcollectie voor kinderen en een gamma bureaustoelen voor. Uit deze ontmoeting groeide een hechte samenwerking, die bijgedragen heeft tot het succesverhaal van JORI. 

Jean-Pierre Audebert studeerde af aan de ‘Ecole BOULLE’, waar hij ook professor was in het begin van zijn loopbaan. Als architect verdiende hij zijn strepen met interieurprojecten voor financiële instellingen, openbare gebouwen en scholen. Op zijn palmares staan ook verscheidene projecten voor de TGV.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

brainbuilder-jori-relaxfauteuil-binnenuit3
Brainbuilder

Jori

Twice191-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice191

Toekomst

mensana-jori-relaxfauteuil-binnenuit-zeeland-sfeer
Mensana

Jori

caruzzo-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer
Caruzzo

Leolux

Contact

0113-561482