Relaxfauteuils-Nova1005-de-Toekomst

Nova 1005

De Toekomst

Algemene productinfo

De Relax4U serie bestaat uit fauteuils met verschillende slimme functies. Daarnaast kunt u bij een aantal modellen kiezen uit een bijzonder design-element aan de zitting. Nieuw is dat de zitting onder de rug doorloopt, deze vormgeving versterkt het design van de fauteuil, het blijft ook mogelijk om te kiezen voor een rug doorlopend achter de zitting.

nova1005-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland2
nova1005-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland

Productinformatie

  • De Riva heeft een relaxsysteem met 3 motoren. De rug, de voetensteun en de hartbalans zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Als optie is de fauteuil uit te breiden met een sta-op.
  • Alle fauteuils met een elektrisch bedienbaar relaxsysteem krijgen de stroom van een ingebouwde lithium ion accu.

De Riva relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in leder of stof. In onze speciale relaxstudio hebben we mooie, grote stalen om de keuze te vergemakkelijken. 

Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

  • In maatvoering is de fauteuil naast de Standaard (M) ook als Extra small (XS), Small (S), Large (L), Extra Large (XL) en Extra Extra Large (XXL) te verkrijgen.
     
    Download alle technische gegevens

Over De Toekomst

Bij De Toekomst staan comfort, functionaliteit en innovatie hoog aangeschreven binnen de organisatie. Het gebied van productontwikkeling en productontwerp speelt een centrale rol, mede daarom is meubelfabriek De Toekomst voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen.

Door de diversiteit aan producten èn de vele optie-mogelijkheden, kun je nagenoeg je “eigen” persoonlijke relax-fauteuil samenstellen. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

De Toekomst werkt samen met een aantal ontwerpers die nauw samenwerken met de afdeling productontwikkeling. Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. Daarom is een goede samenwerking van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.

Aanbevolen producten

jori-productpagina-symphony-binnenuit
Symphony

Jori

mensana-jori-relaxfauteuil-binnenuit-zeeland-sfeer
Mensana

jori

Twice148-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice148

De Toekomst

Riva1004-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland3
Riva1004

De Toekomst

Contact

0113-561482