Relaxfauteuils-Brainbuilder

Brainbuilder

Jori

Algemene productinfo

De Brainbuilder garandeert u een optimale, relaxte houding, waarbij elke spier in uw lichaam zich totaal ontspant. Brainbuilder is synchroon en traploos verstelbaar, of a-synschroom verstelbaar. Bij de technische gegevens kunt u hier meer over lezen. Brainbuilder is verkrijgbaar in 2 zithoogtes, op een draaipoot naar keuze en aangevuld met een extra lange voetklep, waardoor u deze relaxfauteuil volledig  op uw favoriete zitpositie afstemmen, afhankelijk van waar u op dat moment mee bezig bent; lezen, muziek luisteren, televisie kijken of een serieus gesprek ; Brainbuilder voldoet in alle stemmingen.

Bij de Jonge hoek van Dijke adviseren wij u graag over de mogelijkheden, waarbij u de Brainbuilder natuurlijk zelf kunt proberen.

 

Productinformatie

  • Relaxfauteuil standaard / hoog
  • Frame : stalen mechanisme
  • Leverbaar in leder, stof of microvezel bij bekleding in stof zijn de armleggers altijd met leder bekleed
  • Onderstel : voet 5-tenen alu ellipsvorm
  • Relaxfauteuil standaard is beschikbaar met zithoogte + 4 cm
  • Optie : motor + infraroodbediening

Brainbuilder is verkrijgbaar is stof met leren armleggers, of volledig in leer. 

In onze inspirerende showroom adviseren wij u graag in de keuze van het geschikte materiaal en passende kleur bij uw interieur.

stoffen
leer

Configureer uw eigen Brainbuilder

Brainbuilder is verkrijgbaar in een Mono- of Multi-move uitvoering.

Download alle technische gegevens.

Jean-Pierre Audebert

Jean-Pierre Audebert

Een snelle carrière in de Franse designwereld 

Het was in 1967 dat Juan Jorion Jean-Pierre Audebert ontmoette in Parijs tijdens het salon van de beroemde  ‘Société des Artistes Décorateurs’, de absolute top van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur. Audebert stelde tijdens dit salon een meubelcollectie voor kinderen en een gamma bureaustoelen voor. Uit deze ontmoeting groeide een hechte samenwerking, die bijgedragen heeft tot het succesverhaal van JORI. 

Jean-Pierre Audebert studeerde af aan de ‘Ecole BOULLE’, waar hij ook professor was in het begin van zijn loopbaan. Als architect verdiende hij zijn strepen met interieurprojecten voor financiële instellingen, openbare gebouwen en scholen. Op zijn palmares staan ook verscheidene projecten voor de TGV.

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een kundig advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

jori-productpagina-symphony-binnenuit
Symphony

Jori

yoga-relaxfauteuil-jori-binnenuit-zeeland-sfeer
Yoga

Jori

Twice218-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice 218

De Toekomst

Twice103-relaxfauteuil-de-toekomst-binnenuit-zeeland
Twice103

De Toekomst

Contact

0113-561482