PVC

PVC

Van der Poel Home Textiel

PVC-vloeren: geheel naar wens gelegd!

Bij Van der Poel Home Textiel kunt u terecht voor de mooiste PVC vloeren in Zeeland. Of dit nu voor een visgraat vloer is met band en bies of ‘gewoon’ rechte planken, het kan allemaal. Wij verzorgen het complete proces, van egaliseren t/m het afwerken van de vloer met plinten. Hierbij gaan wij enkel voor topkwaliteit! Doordat wij enkel met onze eigen vakmensen werken, kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer in de regio’s Goes, Middelburg, Walcheren, Vlissingen of Zierikzee, wij denken graag met u mee!

PVC Visgraat
PVC Stroken
PVC beton-look
PVC Tegels

Productinformatie

Kwaliteit

Bij Van der Poel Home Textiel werken we met een aantal gerenommeerde merken PVC-vloeren. Dat wil zeggen, vloeren met een dikke en harde toplaag, waar u jarenlang plezier van hebt. Hiervoor is echter de ondervloer ook van groot belang. Zonder goede, strakke ondervloer, ook geen perfecte vloer. Ook voor het egaliseren (of andere vloervoorbereidingen) werken wij dus enkel met producten van hoge kwaliteit. Bovendien is een PVC vloer makkelijk in onderhoud en zeer krasbestendig!

Vakmensen

Voor het leggen van de PVC-vloeren werken wij met onze eigen vakmensen. Zodoende hebben we het hele proces in eigen hand, wat de kwaliteit van uw vloer ten goede komt. Vanaf het beoordelen van uw ondervloer t/m het leggen en afwerken van de PVC vloer, doen wij alles zelf. Op die manier kunnen wij voor de volle 100% instaan voor ons product. We verwelkomen u graag in de showroom voor een advies op maat! Vanuit o.a. Middelburg, Goes, Walcheren en Zierikzee zijn wij eenvoudig te bereiken, direct gelegen aan de A58 in Heinkenszand. Graag tot ziens!

Duurzaamheid en PVC

De duurzaamheid van PVC-vloeren wordt steeds belangrijker. En terecht! Als bedrijf maken wij ons sterk voor een duurzaam, veilig en verantwoord product. Zo zijn al onze PVC-vloeren ftlaat vrij, en wordt er enkel gebruik gemaakt van weekmakers die bijvoorbeeld ook in kinderspeelgoed verwerkt worden. Zo werkt Therdex zelfs enkel met bio-weekmakers, gemaakt van duurzame sojaolie. Het merk Tarkett produceert al hun PVC-vloeren geheel in Europa, om zo het productieproces zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Bovendien kunnen alle reststukken PVC (het snijverlies) d.m.v. Tarkett’s ReStart programma volledig gerecycled worden. De onderlaag van Tarkett’s PVC-vloeren bestaat dus zelfs volledig uit gerecycled materiaal!

PVC visgraat of rechte planken?

In de hedendaagse interieurs ziet u het steeds vaker terug: een PVC visgraat vloer. Een visgraat vloer is dan ook met allerlei stijlen te combineren. Zowel in klassieke, als moderne interieurs. Bij Van der Poel Home Textiel adviseren we u dan ook graag over de mogelijkheden. De visgraat vloer met band en bies is bijvoorbeeld een ware trend, maar ook een Hongaarse punt is een prachtige legmethode, die tot de mogelijkheden behoort. En dan is er nog een ‘nieuwe’ variant, zoals de Weense punt. PVC als rechte plank blijft echter tijdloos mooi. De nieuwste PVC vloeren zijn bovendien amper meer te onderscheiden van een echte houten vloer!

Naast de ‘hout-look’ PVC vloeren zijn er ook nog de betonlook tegels. Deze zijn vooral in moderne interieurs terug te vinden, in keukens en bijkeukens of bijvoorbeeld voor zakelijke toepassingen. Verkrijgbaar in afmetingen van wel 100×100 cm!

Over PVC

Bij Van der Poel Home Textiel zijn wij dealer van de volgende merken in PVC-vloeren:

– Tarkett
– Therdex
– Belakos
– Expona

Deze gerenommeerde merken staan garant voor een hoogwaardig, kwalitatief product.

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl