Laat u inspireren door onze woonprojecten

Bent u toe aan een vernieuwing van uw interieur, maar weet u nog niet goed wat voor een stijl u wilt? Laat u inspireren door de eerder gerealiseerde projecten van BinnenUit. Van landelijk tot modern en van minimalistisch tot uitbundig: onze projecten tonen u een selectie van onze woonartikelen. Wilt u meer informatie over een van de projecten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 • Familie Derijcke

  Familie Derijcke

  In de woning van familie Derijcke voeren warme kleuren als mosterdgeel, brons, koper, beige en bruin de boventoon. Alle vertrekken ademen één gevoel: het gevoel van thuiskomen. De inrichting van de nieuwbouwwoning is van top tot teen ontworpen door BinnenUit. Van badkamer en keuken tot slaapkamer, werkkamer, living en buitenverblijf: het gehele team van BinnenUit heeft zich toegelegd op dit omvangrijke en prachtige project. Het resultaat is een warm interieur dat van alle gemakken is voorzien. Woonplezier staat hierbij voorop.

 • Familie Zoeteweij

  Familie Zoeteweij

  Familie Zoeteweij uit Yerseke had een zwart-witte inrichting met rode accenten. De familie wilde afscheid nemen van deze rode kleur. BinnenUit heeft op haar beurt een prachtig interieur voorgesteld waarin de zwart-witte inrichting wordt ondersteund door knalgele accenten. Het interieur oogt strak en modern, maar door gebruik te maken van ronde vormen, is het interieur iets ‘vriendelijker’ en zachter gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een rond vloerkleed, een ronde salontafel en zitbanken en stoelen met afgeronde hoeken.

 • Gemeente Borsele

  Gemeente Borsele

  In 2014 is het gemeentehuis van gemeente Borsele gerenoveerd. Zowel het exterieur als het interieur is gemoderniseerd, zodat het gemeentehuis een architectonisch hoogstandje is geworden. Maar hoe zorg je ervoor dat burgers een warm welkom ervaren in het nieuwe gebouw? BinnenUit Meubelen heeft de ontvangsthal gevuld met een bijzonder kunstwerk van bronskleurige koeien, oude perenbomen, hedendaagse zitbanken en een uniek weilandkleed.

 • Familie De Rooij

  Familie De Rooij

  Familie De Rooij woont in een schitterende, ruim opgezette woning op een unieke locatie. Het ontwerp van het royale huis is doorgetrokken in het interieur: modern met een huiselijke ‘touch’. In het interieur wordt veelal gebruikgemaakt van warme materialen als hout en leer, robuuste (gordijn)stoffen en een groot vloerkleed dat dient als wooneiland. Deze levendige materialen worden afgewisseld met koele kleuren en materialen als hoogglans wit.

 • Familie Van der Poel

  Familie Van der Poel

  Warmte, sfeer en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in dit interieur. Vanuit de sfeervolle woonkamer kijk je in de royale leefkeuken. Familie van der Poel wilde graag met het hele gezin kunnen tafelen. De vierkante eethoek, die plaats biedt aan acht personen, is dan ook het gezellige centrum van de keuken.

 • Familie De Ruiter

  Familie De Ruiter

  Een bijzonder project waar we als BinnenUit trots op zijn. De exclusief ontworpen trap is een pronkstuk van het huis en dan staat u nog maar net binnen! De complete keuken met imposant kookeiland wordt afgesloten met een gashaard op hoogte, waardoor het tafelen aangenaam sfeervol wordt. De meubelstukken zijn wit, een aantal wanden zwart en met steenstrips: een mooi contrast dat optimaal wordt uitgelicht door de exclusieve verlichting.

 • Familie Hamelink

  Familie Hamelink

  De woning van familie Hamelink kenmerkt zich door de grote tuingerichte ramen die het interieur van veel licht voorzien. Dit geeft een ruime indruk en de lange haardwand met daar tegenover de royale loungebank versterken dit ruimtegevoel. De mooie, strakke woonkeuken is deels gescheiden van de woonkamer.

 • Familie woonachtig aan de Oosterschelde

  Familie woonachtig aan de Oosterschelde

  De familie verhuisde van een klassiek vrijstaand huis in het centrum naar een strak appartement aan het water. De wens van de familie: een ruimtelijk, licht en gastvrij huis met voldoende zitplaatsen voor bezoek. De gehele woning is door BinnenUit heringericht. Hierbij is steeds gezocht naar uitersten in materialen. Voor de bewoners is dit huis dan ook echt een thuis geworden!