Genieten bij Katoen Goes in een geweldige ambiance

Gerealiseerd door

Van der Poel Home textiel Vloer & raam

Na het inrichten van de woningtextiel in de brasserie, heeft Van der Poel Home textiel ook de zaal en kamers van Katoen Goes mogen voorzien van prachtige gordijnen en rolgordijnen. Zoals velen al hebben ervaren komt 'genieten' van heerlijk eten en slapen hier zeker tot uiting in de sfeervol aangeklede brasserie, zaal en hotelkamers. Kortom, een warme en behaaglijke plek waar ons vakmanschap optimaal zichtbaar is. 

  • Een perfecte combinatie

    Deze inbetween gordijnen met daarbij de elektrisch bedienbare rolgordijnen van Rolxx maken de inrichting in de zaal helemaal af. Naast dat deze raambekleding zorgt voor een chique uitstraling, is deze combinatie ook zeer functioneel. Gemakkelijk kan de hoeveelheid lichtinval bepaald worden zodat deze ZAAL uitermate geschikt is voor iedere bijzondere of feestelijke gebeurtenis.

  • In de Brasserie

    De keuze van de warme, natuurlijke gordijnen past perfect bij de uitstraling van de Brasserie. Deze gordijnen van De Ploeg hebben dan ook al regelmatig de aandacht getrokken van gasten van Katoen.

  • Privacy & sfeer

    Bij de hotelkamers is vooral gedacht aan het 'thuisgevoel' met dat beetje extra. Daarom is hier gekozen voor raambekleding die luxe en sfeer uitstraalt.