Spelen met moderne, gele accenten

Gerealiseerd door

BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel) - Stoffering en raambekleding

BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke) - Interieur en verlichting

BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) - Buitenmeubelen

Familie Zoeteweij uit Yerseke had een zwart-witte inrichting met rode accenten. De familie wilde afscheid nemen van deze rode kleur. BinnenUit heeft op haar beurt een prachtig interieur voorgesteld waarin de zwart-witte inrichting wordt ondersteund door knalgele accenten. Het interieur oogt strak en modern, maar door gebruik te maken van ronde vormen, is het interieur iets ‘vriendelijker’ en zachter gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een rond vloerkleed, een ronde salontafel en zitbanken en stoelen met afgeronde hoeken.

  • Schuine binnenmuur met haard

    De woning is voorzien van een schuine binnenmuur: deze biedt toegang tot de woonkamer. De schuine wand oogt speels, maar zorgde bij het inrichten ook voor een mooie uitdaging. BinnenUit ging de uitdaging graag aan, en in het nieuwe ontwerp is de binnenwand bij het interieur betrokken. In de muur is een haard verwerkt. Deze zorgt voor warmte en sfeer in het zitgedeelte.

  • Leven in de glamour van Hollywood

    De woonkamer van familie Zoetewei is verre van saai en standaard. In de kamer ziet u een groot aantal eye catchers – deze zorgen voor de nodige Hollywood-glamour. Kijk bijvoorbeeld naar het felgele wandmeubel, de spannende wandfoto, de ovale spiegel met tekstopdruk en de sierlijke flamingo in hoogglans wit.