De badkamer als sfeervol domein

Gerealiseerd door

BinnenUit Keuken & Bad (Vorm Keuken & Bad) - Keuken en badkamer

Is de woonkamer het hart van de woning? Bij familie Haagland heeft de badkamer deze functie zonder moeite overgenomen, want de nieuwe ruimte ademt één en al sfeer. De moderne badkamer heeft een warme uitstraling. Door het kleurgebruik én het gebruik van natuurlijke materialen nodigt de badkamer uit tot urenlang badderen en ontspannen spasessies. Op en top beleving.

  • Magnifiek gekozen verlichting

    De verlichting in de badkamer is op magnifieke wijze gekozen én geplaatst. Op het plafond prijken moderne opbouwspots die de ruimte functioneel én sfeervol verlichten. Boven de langwerpige spiegel zijn twee wandspots geplaatst. Deze spots hebben een klassieke uitstraling en zorgen voor voldoende licht tijdens het tandenpoetsen, het aanbrengen van make-up of het kappen van het haar.

  • Bijzonder wandmeubel met wastafels

    Mooi hoeft niet onbetaalbaar te zijn, zo bewijst de badkamer van familie Haagland. De badkamer is van alle gemakken voorzien. In het vrijstaande, ovaalvormige ligbad kan de familie tot rust komen met een tijdschrift of goed boek. De douchecabine met glazen wand biedt alle mogelijkheden voor een verkwikkende douche. De badkamer is daarnaast uitgerust met een hangtoilet en een donker wandmeubel met daarop twee wastafels. De witte bovenzijde gaat naadloos over in de opstaande wastafels.