Heerlijk thuiskomen tussen warme kleuren

Gerealiseerd door

BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel) - Stoffering en raambekleding

BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke) - Interieur en verlichting

BinnenUit Beden & Slapen (De Vlijt Bedden & Slapen) - Slaapkamer

BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) - Buitenmeubelen

In de woning van familie Derijcke voeren warme kleuren als mosterdgeel, brons, koper, beige en bruin de boventoon. Alle vertrekken ademen één gevoel: het gevoel van thuiskomen. De inrichting van de nieuwbouwwoning is van top tot teen ontworpen door BinnenUit. Van badkamer en keuken tot slaapkamer, werkkamer, living en buitenverblijf: het gehele team van BinnenUit heeft zich toegelegd op dit omvangrijke en prachtige project. Het resultaat is een warm interieur dat van alle gemakken is voorzien. Woonplezier staat hierbij voorop.

  • Slaapkamer met comfort en luxe

    In de slaapkamer is aandacht geschonken aan comfort en luxe. De grote muur is geschilderd in een zelfde gele kleur als de muur in de woonkamer. De achterwand bestaat daarnaast uit een handige nis waar gebruiksproducten én kunst geplaatst kunnen worden. De kunststukken worden mooi verlicht door de subtiele inbouwverlichting. De ruimte voelt bovendien warm aan door de hoogpolige vloerbedekking.

  • Duurzame verf van Farrow & Ball

    De muren van de woning zijn voorzien van warme tinten als mosterdgeel, zandkleur en beige. Hierbij is gebruikgemaakt van de prachtige verf van Farrow & Ball. De verf van het Engelse merk is gemaakt volgens eeuwenoude methoden en met uitsluitend de allerbeste ingrediënten. De kleuren uit het omvangrijke kleurenpallet zijn verkrijgbaar met zowel moderne als traditionele finishes voor binnen én buiten.