Buitenverblijf vakantiewoning zorgt voor oase van rust

Gerealiseerd door

BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) - Buitenmeubelen

Hoe maak je van een vakantiewoning een plek zoals thuis? Een plek waar je zonder moeite tot rust komt? Een plek die past bij jouw woonwensen? Deze familie heeft een vakantiewoning onder de iconische vuurtoren van Burgh-Haamstede. Om van deze prachtige plek een heerlijk verblijf te maken, heeft de familie het gehele buitenverblijf op de schop genomen. Een nieuwe tuin is aangelegd, aangevuld met buitenmeubelen van BinnenUit Buitenmeubelen.

  • Meubels van Royal Botania en Gommaire

    Het buitenverblijf heeft een riant oppervlak. Zo biedt de tuin niet alleen ruimte aan een prachtig zwembad en borders met planten en bloemen. Er is ook volop ruimte om diverse zithoeken te realiseren. Het terras dat aan het huis grenst, is voorzien van driepersoons zitbanken, een salontafel, een eettafel met acht stoelen en ligstoelen. De meubels zijn van de gerenommeerde merken Royal Botania en Gommaire. In de meubels is gebruikgemaakt van de materialen aluminium, teakhout en Batyline®.

  • Relaxen bij het zwembad

    Ook rondom het zwembad zijn diverse zitjes gecreëerd. Onder de overkapping van het poolhouse is gekozen voor een geschakelde loungebank. De bank is op maat gemaakt en voorzien van prachtige zwarte lijnen en grijze kussens. Aan de andere zijde van het zwembad zijn verscheidene zwarte ligstoelen geplaatst. Wanneer de zon fel schijnt, dan zorgen de prachtige zwarte parasols van Glatz voor de nodige schaduw.

  • Tal van accessoires in de tuin

    De zitjes bestaan uit diverse accessoires. Zo is de gehele tuin voorzien van ronde, groteske bloembakken van Pottery Pots. De potten zijn sierlijk naast elkaar geplaatst en zorgen voor een verbinding in de tuin. Ook zijn er bij de diverse zithoeken voetenbankjes, bijzettafeltjes en houten blokken. Dankzij deze accessoires is er altijd volop zitruimte en voldoende plek om drankjes weg te zetten.