Projecten

Project

Van der Poel

Hotel & Brasserie Katoen

Na het inrichten van de woningtextiel in de brasserie, heeft Van der Poel Home textiel ook de zaal en kamers van Katoen Goes mogen voorzien van prachtige gordijnen en rolgordijnen.

Zoals velen al hebben ervaren komt ‘genieten’ van heerlijk eten en slapen hier zeker tot uiting in de sfeervol aangeklede brasserie, zaal en hotelkamer. Kortom, een warme en behaaglijke plek waar ons vakmanschap optimaal zichtbaar is.

Project

Jonge hoek Van Dijke
Melloo
Caruzzo
Eden Queen

Geraffineerde schoonheid

‘Dit vloerkleed moest het worden’, daar was deze familie het snel over eens, maar hoe combineren we dit met onze bestaande meubelen en wat combineren we daar dan toch bij? 

Dit vraagstuk bleek niet ingewikkeld voor onze interieuradviseur,  maar juist een uitdaging, om al zijn deskundigheid en creativiteit toe te kunnen passen om dit interieur tot een passend, maar vooral verrassend geheel te kunnen maken. 

Project

Jonge hoek Van Dijke

Wonen op niveau

Als je door de lange, smalle hal van dit appartement de woonkamer binnen komt lopen, wordt je direct aangetrokken door het overweldigende uitzicht. Wat een schilderij! Je zou bijna vergeten in welke weelde van luxe je binnen staat. Dat wordt echter al gauw duidelijk als je gaat zitten en eens goed rond kijkt. 

Project

Palladio

Buitenverblijf vakantiewoning

Hoe maak je van een vakantiewoning een plek zoals thuis? Een plek waar je zonder moeite tot rust komt?

Een plek die past bij jouw woonwensen? Deze familie heeft een vakantiewoning onder de iconische vuurtoren van Burgh-Haamstede. Om van deze prachtige plek een heerlijk verblijf te maken, heeft de familie het gehele buitenverblijf op de schop genomen. Een nieuwe tuin is aangelegd, aangevuld met buitenmeubelen van Palladio Buitenmeubelen.

Project

De Jonge Hoek van Dijke - Van der Poel hometextiel

Warm minimalistisch

Sereen en weloverwogen is dit interieur samengesteld. De ruimtes zijn optimaal benut. Zo oogt de relatief kleine woonkamer toch royaal en ruimtelijk.  

Dit interieur bestaat uit een luxe basis, waar het pas samenwonende stel nog alle kanten mee uit kan. Een interieur moet groeien, maar de basis moet staan. En dat is in dit geval meer dan geslaagd.

De luxe visgraat pvc vloer oogt warm en knus.  Hoekbank Livio van Passe Partout oogt royaal en knuffelzacht in de stof Loop, dicht bij de vloer voor een rustige, warme uitstraling. 

De eethoek is slim compact gehouden door de eetkamerbank die tegen de muur staat. Eettafel Table Talk met het stoere bootsvormige blad heeft een ideaal onderstel om te combineren met eetkamerbank Pepe. De zwevende  tv-kast van Interstar zijn uitgevoerd in mat zwart, met het ‘hapelement‘ in champagne kleur.