Laat u inspireren door onze woonprojecten

Bent u toe aan een vernieuwing van uw interieur, maar weet u nog niet goed wat voor een stijl u wilt? Laat u inspireren door de eerder gerealiseerde projecten van BinnenUit. Van landelijk tot modern en van minimalistisch tot uitbundig: onze projecten tonen u een selectie van onze woonartikelen. Wilt u meer informatie over een van de projecten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 • Hotel & Brasserie Katoen

  Hotel & Brasserie Katoen

  Na het inrichten van de woningtextiel in de brasserie, heeft Van der Poel Home textiel ook de zaal en kamers van Katoen Goes mogen voorzien van prachtige gordijnen en rolgordijnen. Zoals velen al hebben ervaren komt 'genieten' van heerlijk eten en slapen hier zeker tot uiting in de sfeervol aangeklede brasserie, zaal en hotelkamers. Kortom, een warme en behaaglijke plek waar ons vakmanschap optimaal zichtbaar is. 

 • Stijlvol, harmonieus en luxe

  Stijlvol, harmonieus en luxe

  De harmonieuze kleuren en luxe materialen geven rust en ook klasse.

  Precies wat we wilden, nadat Joyce onze kamer heeft af gestyled is het helemaal ons (t)huis.

  We zijn superblij met het resultaat.

 • Familie met vakantiewoning in Burgh-Haamstede

  Familie met vakantiewoning in Burgh-Haamstede

  Hoe maak je van een vakantiewoning een plek zoals thuis? Een plek waar je zonder moeite tot rust komt? Een plek die past bij jouw woonwensen? Deze familie heeft een vakantiewoning onder de iconische vuurtoren van Burgh-Haamstede. Om van deze prachtige plek een heerlijk verblijf te maken, heeft de familie het gehele buitenverblijf op de schop genomen. Een nieuwe tuin is aangelegd, aangevuld met buitenmeubelen van BinnenUit Buitenmeubelen.

 • Familie Derijcke

  Familie Derijcke

  In de woning van familie Derijcke voeren warme kleuren als mosterdgeel, brons, koper, beige en bruin de boventoon. Alle vertrekken ademen één gevoel: het gevoel van thuiskomen. De inrichting van de nieuwbouwwoning is van top tot teen ontworpen door BinnenUit. Van badkamer en keuken tot slaapkamer, werkkamer, living en buitenverblijf: het gehele team van BinnenUit heeft zich toegelegd op dit omvangrijke en prachtige project. Het resultaat is een warm interieur dat van alle gemakken is voorzien. Woonplezier staat hierbij voorop.