Laat u inspireren door onze woonprojecten

Bent u toe aan een vernieuwing van uw interieur, maar weet u nog niet goed wat voor een stijl u wilt? Laat u inspireren door de eerder gerealiseerde projecten van BinnenUit. Van landelijk tot modern en van minimalistisch tot uitbundig: onze projecten tonen u een selectie van onze woonartikelen. Wilt u meer informatie over een van de projecten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 • Familie Derijcke

  Familie Derijcke

  In de woning van familie Derijcke voeren warme kleuren als mosterdgeel, brons, koper, beige en bruin de boventoon. Alle vertrekken ademen één gevoel: het gevoel van thuiskomen. De inrichting van de nieuwbouwwoning is van top tot teen ontworpen door BinnenUit. Van badkamer en keuken tot slaapkamer, werkkamer, living en buitenverblijf: het gehele team van BinnenUit heeft zich toegelegd op dit omvangrijke en prachtige project. Het resultaat is een warm interieur dat van alle gemakken is voorzien. Woonplezier staat hierbij voorop.

 • Familie Zoeteweij

  Familie Zoeteweij

  Familie Zoeteweij uit Yerseke had een zwart-witte inrichting met rode accenten. De familie wilde afscheid nemen van deze rode kleur. BinnenUit heeft op haar beurt een prachtig interieur voorgesteld waarin de zwart-witte inrichting wordt ondersteund door knalgele accenten. Het interieur oogt strak en modern, maar door gebruik te maken van ronde vormen, is het interieur iets ‘vriendelijker’ en zachter gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een rond vloerkleed, een ronde salontafel en zitbanken en stoelen met afgeronde hoeken.

 • Gemeente Borsele

  Gemeente Borsele

  In 2014 is het gemeentehuis van gemeente Borsele gerenoveerd. Zowel het exterieur als het interieur is gemoderniseerd, zodat het gemeentehuis een architectonisch hoogstandje is geworden. Maar hoe zorg je ervoor dat burgers een warm welkom ervaren in het nieuwe gebouw? BinnenUit Meubelen heeft de ontvangsthal gevuld met een bijzonder kunstwerk van bronskleurige koeien, oude perenbomen, hedendaagse zitbanken en een uniek weilandkleed.

 • Familie Minet

  Familie Minet

  De woonkeuken van familie Minet is onderworpen aan een restyling: van boven tot onder is de keuken volledig gemoderniseerd. Het resultaat? Een superstrakke woonkeuken met contrasterende zwart-wit elementen. De keuken is voorzien van een hoogglans wit aanrechtblad, donkere keukenfronten en een chroomkleurige afwerking. Ondanks de contrasterende kleuren heeft de keuken een warme, huiselijke uitstraling. Dit komt onder andere door het gebruik van blank eiken. Het eikenhout is niet alleen terug te vinden in de keukenaccessoires: ook de keukenbar is uitgevoerd in deze houtsoort. De bar is een verlenging van het keukenblad.