Plissé shades

Plissé Shades

Sunway

Plissé Shades

Welkom bij Van der Poel Home Textiel – dé specialist in Plissé Shades van het merk Sunway. Ontdek de kenmerken, voordelen en mogelijkheden van onze Plissé Shades, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de raambekleding in uw woning.

Plissé Shades zijn veelzijdige en stijlvolle raamdecoratie-oplossingen die functionaliteit en elegantie combineren. Geschikt voor moderne en klassieke interieurs, bieden ze diverse voordelen. Met Plissé Shades kunt u moeiteloos de gewenste balans tussen privacy en natuurlijk licht creëren.

Plissé Shades raambekleding

Productinformatie Plissé Shades

Op zoek naar passende raamdecoratie voor uw huis?

Onze op maat gemaakte Plissé Shades van Sunway passen perfect in uw ramen en zorgen voor een naadloze en op maat gemaakte uitstraling. Met een ruim aanbod aan kleuren, stoffen en patronen kunt u de Plissé Shades volledig afstemmen op uw interieurvoorkeuren. Van neutrale tinten die uw inrichting aanvullen tot gedurfde kleuren die een statement maken, bij Van der Poel Home Textiel hebben we de juiste optie voor u.

Naast de esthetische voordelen bieden onze Plissé Shades ook functionele voordelen. Ze hebben een isolerende werking waardoor ze de temperatuur in uw huis reguleren. In de zomer houden ze de warmte buiten en zorgen ze voor een aangenaam koele omgeving, terwijl ze in de winter de kou buiten houden en de warmte binnen vasthouden. Hierdoor kunt u energie besparen en uw energierekening verlagen. Bij Duette Shades, eigenlijk een soort dubbele Plissé Shades, is de isolerende werking nóg hoger. Dit vanwege de honinggraatstructuur die ontstaat door de dubbele laag stof. De stilstaande lucht tussen de lagen stof, zorgt voor de uitzonderlijk hoge isolatiewaarde van het product. 

Onze Plissé Shades zijn geschikt voor verschillende soorten ramen, zoals draai-kiepramen, dakramen en serres. Ze kunnen op diverse manieren worden geïnstalleerd, zoals met top-down/bottom-up-bediening, waardoor u de shades van boven naar beneden of van beneden naar boven kunt openen, afhankelijk van uw behoeften.

Bij Van der Poel Home Textiel streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom werken we alleen met gerenommeerde merken zoals Sunway, bekend om hun duurzame en hoogwaardige producten. Ons team van vakmensen staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte Plissé Shades voor uw huis.

Wilt u uw interieur verrijken met elegante en functionele Plissé Shades van Sunway? Neem dan contact met ons op of bezoek zeker eens onze winkel! Ons team van experts staat voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Wij streven we ernaar uw huis nóg mooier te maken met onze hoogwaardige raamdecoratie oplossingen. Gelegen tussen Goes en Middelburg, in Heinkenszand, zijn wij ook vanuit Walcheren, Vlissingen of Zierikzee eenvoudig en snel te bereiken. Vrijwel direct gelegen aan de A58, zijn wij vanaf de snelweg zelfs al zichtbaar!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl