Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Sunway

Paneelgordijnen

De veelzijdigheid en stijl van Sunway paneelgordijnen: ontdek het bij Van der Poel Home Textiel in Heinkenszand!

Op zoek naar een eigentijdse én praktische oplossing voor uw raamdecoratie? Paneelgordijnen van Sunway bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Bij Van der Poel Home Textiel, gevestigd in hartje Zeeland, presenteren we met trots een uitgebreide collectie paneelgordijnen van Sunway. Lees hieronder meer over ons aanbod paneelgordijnen!

Productinformatie Paneelgordijnen

Sunway paneelgordijnen zijn ideaal voor het creëren van strakke en moderne raambekleding. Ze bestaan uit (brede) verticale panelen die soepel door een rail glijden, waardoor u eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy kunt regelen. Met hun slanke ontwerp en diverse stoffen en kleuren kunt u de paneelgordijnen perfect afstemmen op uw interieurstijl. Met de Nubus paneelgordijnen, creëert u zelfs een ongeëvenaarde soort lichtinval. Hierbij kunt u de segmenten zelf ook nog eens verschillend indelen qua kleur en-/of dessin. Voor de ultieme afwerking en stijl heeft u ook nog keuze uit de kleur baleinen en onderlat!

Een van de voordelen van Sunway paneelgordijnen is de veelzijdigheid. U kunt ze niet alleen gebruiken als raamdecoratie, maar ook als stijlvolle afscheiding voor grote ramen, schuifdeuren of zelfs als scheidingswand in een ruimte. Ze zijn ook uitermate geschikt voor het bedekken van grote glaspartijen. Het gemak hierbij is dat u de panelen ook nog eens eenvoudig kunt verschuiven, zodat u niet de gehele pui hoeft af te schermen met uw raambekleding.

Bij Van der Poel Home Textiel begrijpen we dat maatwerk van essentieel belang is bij raamdecoratie. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste paneelgordijnen, aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Bovendien, komen onze eigen vakmensen uw inmeten en monteren, om ervoor te zorgen dat uw paneelgordijnen perfect passen en optimaal functioneren!

Uiteraard doen wij dat door heel de provincie Zeeland, tot zelfs ver daarbuiten. Vanuit Walcheren, Middelburg, Goes, Zierikzee en West-Brabant zijn wij bovendien eenvoudig te bereiken, vrijwel direct gelegen aan de snelweg A58. Graag tot ziens, bij Van der Poel Home Textiel!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl