Palladio Buitenmeubelen

Palladio

Buitenmeubelen en buitenverlichting

Wat is er heerlijker dan te genieten van het buitenleven? De buitenlucht opsnuiven en de wind die door uw haren gaat. U hoeft hiervoor niet naar het bos of het strand: ook in uw eigen tuin kunt u eindeloos genieten van het buitenleven – of het nu winter, voorjaar of hartje zomer is. Met de tuinmeubelen en tuinaccessoires van Palladio buitenmeubelen en buitenverlichting maakt u van uw tuin een ware leeftuin waar het altijd goed toeven is.

1250 m² Showroom inspiratie                    Persoonlijk advies zelfs in 3D                    Tijdloze ontwerpen                    Familiebedrijf         

imd_fu_ko_02
Lounge meubelen
OFYR-kamado-tafel-black-opstelling
Buiten koken
Branch
Dining meubelen
ALU-SMART_2022
Parasols
beacon-h
Buitenverlichting
heatsail-dome-1
Terrasverwarming
1
Outlet
Palladio - Gerben met Bussen
Vacature

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Over ons

Familie bedrijf Palladio

Al 25 jaar trots op mijn bedrijf Palladio

Op 21 maart 1997 gestart als kleine ondernemer in een pandje aan de rand van het centrum van Goes. Nu 25 jaar later op 21 maart 2022 is PALLADIO een begrip in Zeeland en ver daarbuiten.

Door immense passie, doorzettingsvermogen en vooral liefde voor het vak heeft Corné Tempelaars in 25 jaar Palladio gebracht tot een buitenmeubel-en buitenverlichtingszaak op hoog niveau.

25 jaar PALLADIO een mijlpaal in het leven van Corné en zijn gezin. Dit is met de jaren mede verwezenlijkt door een goed team rondom Corné, waarvoor zijn gemeende hartelijke dank aan zowel oud-collega’s als de nieuwe garde.

Onze merken

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens