Over Van der Poel Home textiel

Over Van der Poel Home textiel

Van der Poel Home textiel is gespecialiseerd in kwalitatieve vloer- en raambekleding. Vanaf de start van BinnenUit zit Van der Poel Home textiel al in BinnenUit, maar dit is niet waar het allemaal begon. 

In 1986 opende Gijs van der Poel zijn eigen winkel in de Noordzandstraat te Yerseke: Van der Poel Interieur. Zijn vrouw Conny stond in de winkel en Gijs leverde de spullen af. Echter verkochten ze toen nog niet alleen woningtextiel. Zo verkochten zij o.a. ook meubelen en bedden. Die zijn in BinnenUit nog steeds te vinden, maar niet meer bij Van der Poel. Al sinds vele jaren heeft Van der Poel zich namelijk compleet gespecialiseerd in vloer- en raamdecoratie!
 
In 2003 kwam het concept BinnenUit op de route van Van der Poel Interieur en is de winkel verhuisd naar Heinkenszand. Ook de naam veranderde op dat moment van ‘Van der Poel Interieur’, naar ‘Van der Poel Home Textiel’. Een mooie stap! Vanaf dat moment kwam ook Anja als vaste verkoopster in dienst in de winkel. Sindsdien is ze dan ook niet meer weg te denken uit het bedrijf.
 
Conny ging zich vanaf de verhuizing meer ‘achter de schermen’ bewegen. Wat minder zichtbaar dan voorheen in de winkel, maar misschien wel meer dan ooit van onschatbare waarde voor Van der Poel Home Textiel!
 
Omdat het bedrijf groeide en het klantenbestand groter werd, moest er ook in de buitendienst wat mankracht bij. 
 
Uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf
Hoe is het zo gekomen dat Gijs zijn beide zoons ook in het bedrijf gingen? Want ook die zijn momenteel dagelijks in actie in de buitendienst of in de winkel. Dat was geen vanzelfsprekendheid, aangezien beiden heel wat anders studeerden. Uiteindelijk konden ze het allebei niet weerstaan om er met z’n allen de schouders onder te zetten en verder te bouwen aan de toekomst van de zaak.
 
Aangestuurd door ons ijzersterke team op kantoor, Anja en Mark, gaan we er iedere dag weer voor om uw spullen zo goed en netjes mogelijk af te leveren. Anja en Mark doen er in de winkel en op kantoor alles aan om het gehele proces, van adviesgesprek tot aan de aflevering van uw spullen, zo goed mogelijk te begeleiden.
 
Kijkend naar waar wij nu staan zijn wij trots op het hechte bedrijf wat we inmiddels hebben. Doordat wij een kleinschalig team zijn met eigen vakmensen hebben we korte lijntjes en zijn wij persoonlijk bij u betrokken van uitkiezen tot aflevering. Daarnaast werken wij met een aantal unieke merken. Lees er meer over door op onderstaande knop te klikken..

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl