Over ons template pagina-duplicate-1

Over ons

Over de Jonge Hoek van Dijke

Een huis wordt pas een thuis als het persoonlijk is ingericht, niet klakkeloos volgens de mode of trends, maar een combinatie van meubelen die bij u als bewoner passen en aansluiten bij uw . Stel uw interieur samen bij De Jonge Hoek van Dijke, een gepassioneerd familiebedrijf dat begin jaren ’60 in Zeeland is opgericht.
We zijn rasechte inrichters met volop bezieling: we luisteren nauwkeurig naar uw wensen en aan de hand hiervan stellen we een inrichting samen die bij u past. De Jonge Hoek van Dijke ontzorgt; van advies tot aflevering met maximale nazorg.

Ons advies is professioneel, persoonlijk, creatief, praktisch en passend. We  denken graag met u mee.  Zowel op creatief gebied als vanuit praktisch oogpunt. Hierbij kunt u denken aan materiaalkeuze, kleuradvies en afmetingen op maat. Aan de hand van een 3D-tekening of advies weten we u te inspireren en te verrassen met adviezen waar u zelf wellicht nooit aan dacht. Dit alles uiteraard in samenspraak met u als eindgebruiker. Een interieur waarin u zich thuis voelt en waarin u uzelf kunt zijn.

Groepsfoto

Werknemer

estrunt peribus, quid magnis est hilla illante evenias modia qui omnistem si id erit, omni con nimpos nonse