zimmer + rohde

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij BinnenUit Woningtextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat.

Maak kennis met familiebedrijf Zimmer + Rohde. Al vier generaties lang ontwikkelt het merk hoogwaardige en vernieuwende stoffen voor uiteenlopende toepassingen, zoals gordijnen en raamdeco. De artikelen van Zimmer + Rohde staan synoniem aan kwaliteit, innovatie en top-of-the-class materialen en designs.

Waarom adviseren wij Zimmer + Rohde?
Zimmer+Rohde is een van de toonaangevende textielfabrikanten in Europa. Het merk werkt samen met de beste weverijen én de meest inventieve designers ter wereld. Dankzij deze samenwerkingen ontdekt Zimmer+Rohde steeds nieuwe materialen, designs en afwerkingsmogelijkheden. De steeds wisselende en alsmaar vernieuwende collecties van het textielmerk staan dan ook garant voor hoge kwaliteit en tijdloos, modern textiel.

Daarom kiest u voor Zimmer + Rohde bij BinnenUit
Zimmer+Rohde is een absoluut topmerk op het gebied van textiel: de items van Zimmer+Rohde kunnen dan ook niet ontbreken in de collectie van BinnenUit Woningtextiel. Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Heinkenszand en ontdek de magnifieke stoffen en kleuren van Zimmer+Rohde. U zult versteld staan van de onnavolgbare mogelijkheden. Graag tot ziens.
 

Zimmer_Rohde_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Zimmer_Rohde_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
  • Fijn familiebedrijf

    Al vier generaties lang is Zimmer+Rohde een van de toonaangevende textielfabrikanten in Europa.

  • Steeds weer innoveren

    Innovatiedrang is het sleutelwoord. Het textielmerk is continu op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering.

  • Vertrouwde service

    Zimmer+Rohde heeft een snelle knip- en zichtstalenservice en een accurate levering. Dat wekt vertrouwen.