Weltevree

Weltevree gaat om welbehagen en tevreden zijn met uw omgeving

Wij willen u graag kennis laten met de prachtige producten van Weltevree! Weltevree wilt u het hele jaar door van uw tuin laten genieten. De producten vragen om interactie en komen pas echt tot leven wanneer ze gebruikt worden. Weltevree heeft een voorliefde voor mooie duurzame producten die goed in elkaar zitten, maar in de ogen van Weltevree zijn de ervaringen met het product uw meest waardevolle bezit!

Waarom adviseren wij Weltevree?

De producten van Weltevree geven u het ultieme gevoel van genieten en vrijheid in uw eigen tuin! Zo hebben ze de Dutch Tub, in dit bad kunt u het gehele jaar van het warme water genieten. Ook hebben ze de Outdooroven waar u tijdens de lange zomer avonden onder andere heerlijke pizza's in kunt bakken. 

Daarom kiest u voor Weltevree bij BinnenUit

De producten zijn ontworpen met duurzaamheid als belangrijk speerpunt en zijn gemaakt van eerlijke materialen die jarenlang meegaan. Een transparant productieproces en ervaren partners zijn een onlosmakelijk onderdeel van de werkwijze van Weltevree. Ze maken weloverwogen keuzes en blijven zichzelf voortdurend uitdagen om u te verrassen met bijzondere ideeën en inspirerende producten.

 

Weltevree is in 2007 opgericht door designer en ondernemer Floris Schoonderbeek. Met Floris als art director ontwikkelt het team van Weltevree inventieve producten in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel met gevestigde namen als opkomende talenten. Het kantoor van Weltevree bevindt zich in Amersfoort.

 • Betekenis Weltevree

  Floris Schoonderbeek: “Weltevree gaat om welbehagen en tevreden zijn met je omgeving. Oude boerderijen in Nederland zijn hier vaak naar vernoemd. Het is een huiselijk gevoel: daar waar je op je plek bent.”

 • Eén met de omgeving

  De missie van Weltevree is om bij te dragen aan een bewuster, socialer en tevreden leven door producten te creëren die je stimuleren om de omgeving te verkennen en deze op een nieuwe manier te gebruiken.

 • Mooie materialen

  De producten zijn gemaakt van eerlijke materialen die een leven lang meegaan. Zo maken ze onder andere gebruik van het houtsoort accoya, dit heeft het acetyleringsproces ondergaan. Hierdoor voelt het tot tegenstelling van andere houtsoorten erg zacht aan.

 • Bijzondere vormgeving

  Weltevree heeft een prachtige collectie met vormen die je nooit eerder bent tegen gekomen. Laat u verrassen in onze showroom bij BinnenUit Buitenmeubelen.