Ontmoet de kranen en douches van Vola

Zijn kranen suffe of saaie artikelen die weinig vernieuwend zijn? Maak dan nu kennis met de prachtige kranen en douches van Vola, een Deens keukenmerk. De artikelen van Vola zijn oogstrelend en zijn daarnaast gemaakt van een oersterke kwaliteit, zodat u lang van de producten gebruikt kunt maken.

Waarom adviseren wij Vola?
Vola is alom bekend om kranen en douches met een designrijke uitstraling. Met Vola verkrijgt uw keuken of badkamer een bijzonder stijlvolle uitstraling. Alle artikelen worden in Denemarken ontworpen en gefabriceerd – hierbij worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Vola ziet er bovendien op toe dat de natuurlijke bronnen als energie, water en grondstoffen zo spaarzaam mogelijk worden verbruikt.

Daarom kiest u voor Vola bij BinnenUit
Een van de paradepaardjes van Vola is de HV1-mengkraan, ontworpen in 1968 door de Deense architect Arne Jacobsen. Deze en andere kranen en douches vindt u bij BinnenUit Keuken & Bad in Heinkenszand. Breng een bezoek aan onze sfeerrijke showroom en maak kennis met Vola!

 


 

Vola_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Vola_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
  • Topkwaliteit kranen

    De artikelen van Vola zijn oogstrelend en zijn daarnaast gemaakt van een oersterke en degelijke kwaliteit.

  • Maatwerk mogelijk

    De artikelen van Vola zijn volledig op maat samen te stellen: van de kleur tot de vorm en afwerking.

  • Origineel design

    Vola is alom bekend om kranen en douches met een designrijke uitstraling. Met Vola verkrijgt uw keuken of badkamer een bijzonder stijlvolle uitstraling.