Vincent Sheppard

Wij zijn enthousiast om jullie te melden dat de collectie van Vincent Sheppard weer te bewonderen is in de showroom van Palladio Buitenmeubelen. Vincent Sheppard werkt met verschillende materialen zoals HPL, touw, lloyd loom, gepoederlakt staal, aluminium, keramiek, teak hout en synthetische materialen. Waardoor ze de mooiste meubelen samen stellen van hoogwaardige materialen zoals loungestoelen, eetstoelen, tafels, bijzettafels en sfeervolle verlichting. 

 

Waarom adviseren wij Vincent Sheppard?
Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in 'Lloyd Loom'-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail.

Daarom kiest u voor Vincent Sheppard bij Binnenuit
De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan jouw tuin of terras toevoegen. Ervaar dit gevoel van samenzijn en breng een bezoek aan de showroom van BinnenUit. Hier ziet u vanaf +/- maart 2021 een unieke collectie van Vincent Sheppard en ontvangt u een persoonlijk advies. Jouw comfort is onze prioriteit.

 

 • FSC® GECERTIFICEERD

  In 2013 ontvangt Vincent Sheppard het FSC®-label voor zijn inspanningen om stijlvolle en milieuvriendelijke meubels te creëren met respect voor de mens en de natuur. Een symbool van ecologische, sociale en economische verantwoordelijkheid.

 • Outdoor Lloyd Loom-modellen

  Alle Lloyd Loom-modellen zijn voorzien van een specifieke techniek waardoor het materiaal waterdicht is gemaakt. Hierdoor kan het gewoon buiten blijven staan. Ook zijn de meubels makkelijk te onderhouden met een vochtige doek met natuurlijke, milde zeep

 • Synthetische materialen

  Al hun synthetische materialen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, ze zijn UV-bestendig en kunnen het hele jaar buiten staan.

 • beschermhoezen

  De beschermende hoezen van Vincent Sheppard zijn op maat gemaakt om perfect over onze producten te passen en zijn voorzien van een elastiek om ze vast te maken.