Villeroy & Boch: design, kwaliteit en functionaliteit

Gevoel voor trends, een neus voor design en meer dan eeuw aan knowhow op het gebied van keramiek: dát zijn de belangrijkste succesfactoren van het sanitairmerk Villeroy & Boch. Welke stijl u ook kiest: de innovatieve ontwerpers ontwikkelen en realiseren steeds weer prachtige tegels, kranen, zitbaden en andere badmeubelen.

Waarom adviseren wij Villeroy & Boch?
Evenwichtige, harmonieuze vormen, elegante lijnen en altijd aandacht voor doordachte functionaliteitseisen – deze kenmerken maken de producten van Villeroy & Boch uniek in hun soort. De artikelen zijn altijd hoogwaardig, intelligent en esthetisch perfect. Toepasbaar in iedere woning, want u vindt altijd de producten die aansluiten bij uw badkamer- of keukeninterieur.

Daarom kiest u voor Villeroy & Boch bij BinnenUit
De artikelen van Villeroy & Boch worden uitsluitend aangeboden via geselecteerde dealers in binnen- en buitenland. Dit zijn dealers die de ideeën van Villeroy & Boch perfect uitdragen. BinnenUit Keuken & Bad is een van die dealers. Wij laten u graag kennismaken met de succesfactoren van het merk.

Villeroy_boch_binnenuit_afbeeldingrechts1.jpg
Villeroy_boch_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg

Ontmoet onze interieurstylisten

Inspiratiesessie voor uw badkamer

  • Succesfactoren

    Gevoel voor trends, een neus voor design en meer dan eeuw aan knowhow op het gebied van keramiek.

  • Prachtige ontwerpen

    De ontwerpers ontwikkelen en realiseren steeds weer prachtige tegels, kranen, zitbaden en andere badmeubelen.

  • Select dealers

    De artikelen van Villeroy & Boch worden uitsluitend aangeboden via geselecteerde dealers in binnen- en buitenland, zoals BinnenUit Keuken & Bad.