De excellente innovaties van Van Cadsand Beds

Bij Van Cadsand Beds bent u verzekerd van excellente matrassen, boxsprings en slaapkameraccessoires met een innovatieve technologie. De artikelen zijn van Nederlandse bodem en beschikken over een prachtig design en een degelijke kwaliteit. BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Van Cadsand. Maak hier kennis met Van Cadsand en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Waarom adviseren wij Van Cadsand Beds?
De wereld om ons heen wordt slimmer, behalve het product dat we dertig procent van onze tijd gebruiken: de matras. Beddenproducent Van Cadsand Beds heeft in samenwerking met de Universiteit van Leuven de Sleepradar® ontwikkeld. Met de Sleepradar®-matrassen combineert Van Cadsand Beds comfortabele en goed ondersteunende materialen met slimme technologieën.

Daarom kiest u voor Van Cadsand Beds bij BinnenUit
De Sleepradar® in de matras doet metingen gedurende de nacht, waarna u op uw tablet of smartphone praktische aanbevelingen en slaaptips ontvangt. Met de Sleepradar® slaapt u beter, functioneert u beter en haalt u meer uit uw dag. Een boost voor uw kwaliteit van leven!

 • Slimme technologieën

  Met Sleepradar® combineert Van Cadsand Beds goed ondersteunende materialen met slimme technologieën.

 • Moderne materialen

  De matras is opgebouwd uit diverse moderne materialen, zoals het nieuwe Pulse-latex en pocketveren.

 • Matras is aanpasbaar

  Door gebruik te maken van cassettes kan de matras achteraf aangepast worden.

 • Analyse van uw slaap

  De Sleepradar® in de matras doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren.