Tonelli design

BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Tonelli. Maak hier kennis met Tonelli en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Tonelli is een Italiaans glasdesign merk en is opgericht in de jaren 80 vanuit een diepe passie voor onderzoek en experimenten.

Waarom adviseren wij Tonelli?

Tonelli is voornamelijk gespecialiseerd in glazen meubelen, spiegels en objecten. Maar sinds de laatste jaren is de ontwikkeling van keramiek ook een grote inspiratiemerk voor het ontwerpen van bijzonder verschillende eettafels. De liefde voor de meubels is gebaseerd op een combinatie van traditie en innovatie.

 

Daarom kiest u voor Tonelli bij Binnenuit

Resistent, ecologisch en fascinerend, glas behoort tot de geschiedenis van de mensheid sinds meer dan vijfduizend jaar, Tonelli heeft dat overgenomen. Het bedrijf heeft zelfs de antieke Italiaanse glastraditie bewaart en toevertrouwt het glas aan vakmensen. 

Door de gedreven evolutionaire spanning valt Tonelli op door zijn vermogen om zichzelf en zijn producten te ontwikkelen en nieuwe ideeën te krijgen. Ook wordt er geëxperimenteerd met nieuwe vormen van creativiteit en worden er investeringen gedaan voor onderzoek en ontwikkeling.

tonelli-builder.png