Breng sfeer in uw huis met Sunway-raamdecoratie

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Topkwaliteit raamdecoratie: dat is waar Sunway voor staat. Stijlvolle raambekleding, van de hoogste kwaliteit. Bovendien met een collectie vol mogelijkheden! Als Sunway Exposure Store, vindt u bij Van der Poel Home textiel altijd de nieuwste ontwikkelingen!

Breng sfeer in uw huis met de raamdecoratie van Sunway! In de afgelopen vijftig jaar heeft Sunway zich ontpopt van kleine producent van aluminium jaloezieën tot een innovatief A-merk. Het merk Sunway brengt vernieuwende en ingenieuze artikelen op de markt. 

Collectie

Sunway biedt een zeer brede collectie aan raambekleding. Denk hierbij aan bekende soorten raamdecoratie als houten jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen, maar ook zeker aan duettes, paneelgordijnen, Nubus Shades en eclips rolgordijnen (duo-rolgordijnen). Daarnaast zijn ook plissé’s, horizontale- en verticale jaloezieën, en Woodweave blinds onderdeel van de collectie.

Of u nu op zoek bent naar zwarte houten jaloezieën of knalgele duettes, de collectie van Sunway zit vol variatie. Zo zijn er vele combinaties mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan ladderkoord bij jaloezieën, mooi afgewerkte onderlatten bij een rolgordijn of een paneelgordijn ingedeeld naar uw persoonlijke voorkeuren! Ook in de kleuren en bedieningsvormen zijn er talloze mogelijkheden. 

Elektrisch bedienbare raambekleding > Smart Home!

Eenvoudig vanaf uit uw luie stoel de jaloezieën kantelen of uw rolgordijnen sluiten? Dat kan eenvoudig door de talloze automatiseringsmogelijkheden van Sunway! Vrijwel ieder product is met een accumotor, batterijmotor, 24V of 230V motor te leveren. Simpel te bedienen, met één druk op de knop. 

Bovendien kunt u uw gemotoriseerde raambekleding altijd zonder enige aanraking van het product zelf bedienen. Zo blijft uw raambekleding ook nog eens langer mooi! Daarnaast wordt de raamdecoratie door de motor altijd gelijkmatig geopend of gesloten, waardoor u nooit geconfronteerd wordt met een kapotte of slecht werkende bediening!

De gemotoriseerde raamdecoratie van Sunway is allemaal aan te sluiten op bijvoorbeeld de Somfy Tahoma box of de zogenaamde Homey. Deze producten zijn een ware aanvulling op uw woning! U kunt uw raambekleding eenvoudig koppelen aan de Homey of Tahoma box, door middel van een bijbehorende app. Hierdoor kunt u ook vanaf uw smartphone uw raambekleding bedienen, waar u ook bent! Naast raambekleding kunt u met de Homey ook eenvoudig slimme lampen of andere producten met een slimme ontvanger vanaf uw smartphone bedienen. We adviseren u graag in onze winkel te Heinkenszand! Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de collectie én de vele maatwerkmogelijkheden.

Sunway_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Sunway_binnenuit_afbeeldinglinks2.jpg
 • Innovatief A-merk

  In de afgelopen vijftig jaar heeft Sunway zich ontpopt van kleine producent van aluminium jaloezieën tot een innovatief A-merk.

 • Eigen ontwerpen

  Het merk heeft tal van vernieuwende en ingenieuze artikelen op de markt gebracht, zoals Duette Shades, Odysee Shades en Parametre Shades.

 • Geweldige service

  Ook na de installatie van uw raamdecoratie kunt u bij uw Sunway-dealer terecht voor vragen en advies.

 • Selectieve distributie

  De producten van Sunway worden verkocht via een selectief netwerk van interieurspecialisten, onder wie BinnenUit Woningtextiel.