Breng sfeer in uw huis met Sunway-raamdecoratie

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Sunway is al meer dan vijftig jaar de onbetwiste specialist in raamdecoratie en raambekleding. Topkwaliteit, oog voor detail en inspelend op de laatste modetrends zijn de ingrediënten die de producten van Sunway tot een succes maken. Bij BinnenUit Woningtextiel laten wij u kennismaken met het prachtmerk.

Waarom adviseren wij Sunway?
Breng sfeer in uw huis met de raamdeco van Sunway! In de afgelopen vijftig jaar heeft Sunway zich ontpopt van kleine producent van aluminium jaloezieën tot een innovatief A-merk. Het merk Sunway brengt vernieuwende en ingenieuze artikelen op de markt, zoals de Duette Shades, Odysee Shades, Plissé Shades, Parametre Shades en Woodweave Blinds. Allen gemaakt van hoogwaardige materialen en stoffen.

Daarom kiest u voor Sunway bij BinnenUit
Onderscheidende producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen en design techniek: dát is Sunway. Maak kennis met de collectie van Sunway bij BinnenUit Woningtextiel, een van de geselecteerde dealers van dit topmerk. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de collectie én de vele maatwerkmogelijkheden.

Sunway_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Sunway_binnenuit_afbeeldinglinks2.jpg
 • Innovatief A-merk

  In de afgelopen vijftig jaar heeft Sunway zich ontpopt van kleine producent van aluminium jaloezieën tot een innovatief A-merk.

 • Eigen ontwerpen

  Het merk heeft tal van vernieuwende en ingenieuze artikelen op de markt gebracht, zoals Duette Shades, Odysee Shades en Parametre Shades.

 • Geweldige service

  Ook na de installatie van uw raamdecoratie kunt u bij uw Sunway-dealer terecht voor vragen en advies.

 • Selectieve distributie

  De producten van Sunway worden verkocht via een selectief netwerk van interieurspecialisten, onder wie BinnenUit Woningtextiel.