Eigenwijze Steel & Stockings concepten op het gebied van wonen en slapen

Ontdek Steel & Stockings, een beeldschoon beddenmerk van Nederlandse bodem. De ledikanten en woonartikelen van dit merk hebben een robuuste uitstraling en zijn afgewerkt met een vleugje vrouwelijkheid. Bij BinnenUit Bedden & Slapen ziet, voelt én ervaart u dit oer-Hollandse beddenmerk.

Waarom adviseren wij Steel & Stockings?
Steel & Stockings biedt eigenwijze totaalconcepten voor slapen en wonen. Waarom eigenwijs? Het merk verkoopt niet alleen een losstaand ledikant, maar u kunt er terecht voor het complete plaatje. Van nachtkastjes, hockers, dressboys (en dressgirls) tot fauteuils, leefkussens, lampen, bedtassen en vloerkleden. 

Daarom kiest u voor Steel & Stockings bij BinnenUit
Kenmerkend aan de ledikanten van Steel & Stockings is het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat onder andere uit ledikanten van eikenhout, ledikanten van staal en eiken, ledikanten van Betonciré én ledikanten van kurk. Deze pure materialen zijn massief, stevig en zeer duurzaam. Zacht, warm en soms voorzien van een grillige uitstraling. 

Binnenuit Steel&Stockings_web-9 aangepast.jpg
Binnenuit Steel&Stockings_web-6.jpg

DAAROM ADVISEREN WIJ STEEL & STOCKINGS

De adviseurs van BinnenUit Bedden & Slapen laten u graag kennismaken met de prachtige woonconcepten en geven u meer informatie over de gebruikte materialen, de specifieke eigenschappen en de vele toepassingen. 

 • Steel & Stockings is razend populair

  Steel & Stockings is in korte tijd uitgegroeid tot een prachtig beddenmerk met meer dan zeventig dealers in Nederland, Duitsland en België.

 • Een herkenbare look & feel

  De producten passen qua look & feel bij elkaar, want alle items zijn gemaakt van natuurlijke materialen, ze beschikken over aardse kleurtinten en ze hebben een robuust uiterlijk.

 • Woonconcepten met een vleugje vrouwelijkheid

  De meubels van Steel & Stockings zijn voorzien van een vleugje vrouwelijkheid, want ze zijn immers ontworpen door twee vrouwen met een passie voor wonen!

 • Samenwerking met producenten en leveranciers uit de regio

  Steel & Stockings is gevestigd in de Gelderse plaats Beneden-Leeuwen. Het gebruikte eikenhout uit Tiel, is de Betonciré afkomstig uit Druten en wordt de kurk geïmporteerd uit Portugal en verwerkt door een bedrijf uit Druten.

DeVlijt_Opstelling02_02web.jpg

Ontdek de kwaliteit van ontspannen

BinnenUit Bedden & Slapen

Bij BinnenUit Bedden & Slapen hebben we iets met slapen. Al 125 jaar lang. In ons assortiment vindt u tal van kwalitatieve artikelen voor een ontspannen nacht. Onze slaapexperts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.