Smaak, fascinatie en kwaliteit met de gordijnen van SAHCO

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij BinnenUit Woningtextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat.

SAHCO Hesslein, oftewel SAHCO, is een gerenommeerd gordijnenmerk van Duitse makelij. SAHCO staat synoniem voor onberispelijke smaak, fascinatie en kwaliteit. Ondanks dat de meeste SAHCO gordijnen luxe en elegantie uitstralen, behouden de stoffen toch altijd een nonchalance. Maak kennis met de allermooiste artikelen bij BinnenUit Woningtextiel in Heinkenszand.

Waarom adviseren wij SAHCO?
SAHCO is een begrip in de wereld van de woninginrichting. Ieder jaar stelt het merk een prachtige collectie samen met kwalitatief uitstekende stoffen met een luxueuze uitstraling. Als u de stoffen aanraakt, voelt u direct dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft. Dat het merk steeds weer met bijzondere collecties komt, is mede te danken aan de doorlopende samenwerking met topdesigners als Ulf Moritz en Bruno Triplet. Ook de huidige collectie is zeker weer het bekijken waard!

Daarom kiest u voor SAHCO bij BinnenUit
Door de constante kwaliteit en bijzondere collecties die het merk steeds weer aflevert, is SAHCO al jaren een vaste leverancier van BinnenUit Woningtextiel. Dus bent u nu benieuwd geworden naar dit prachtige merk? De volledige collectie gordijnen is in onze showroom in Heinkenszand te bezichtigen. Wij ontvangen u graag voor een kop koffie en een dosis inspiratie. 

 • Textiel sinds 1831

  Textielmerk SAHCO ontwerpt al sinds 1831 de meest exclusieve en hoogwaardige gordijnstoffen.

 • Samenwerking designers

  Het textielmerk werkt samen met vooraanstaande ontwerpers en designers, zoals Ulf Moritz en Bruno Triplet.

 • Prijzenkast met awards

  SAHCO heeft in de loop der jaren veel designprijzen in de wacht gesleept, zoals de Iconic Award en Interior Design Award.

 • Onderhoud aan uw SAHCO

  Met de bijgeleverde onderhoudsinstructies houdt u uw SAHCO-gordijnstof schoon en mooi.