Rizz Outdoor

BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Rizz Outdoor. Maak hier kennis met Rizz Outdoor en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Een deurmat van Rizz outdoor maakt uw entree praktisch en uitnodigend. Voor de tuindeuren van uw keuken en woonkamer, voor de achterdeur of voor uw voordeur, juist daar waar u zand naar binnen loopt. De verschillende designs en maten sluiten gegarandeerd aan bij uw entree. Een ongekende afname van vuilinloop, bijna geen onderhoud dankzij het open borstelprofiel, kwaliteit en duurzaamheid kenmerken de Rizz mat.

De matten van Rizz Outdoor zijn op maat leverbaar (toepasselijk in een van tevoren aangebracht profiel in uw terras). Af en toe een emmer water en misschien een schrobbeurt met de bezem volstaan om de mat schoon te maken. 

Een ruime collectie Rizz Outdoor matten vindt u in de showroom van Palladio bij BinnenUit in Heinkenszand, Zeeland. Corne, Francine en Judith kunnen u alles vertellen over het op maat maken en onderhouden van de matten, dus kom gerust langs met al uw vragen.