RiZZ

The perfect finishing touch voor uw luxe huis en terras.

Wilt u heerlijk met echte luxe buiten genieten met vrienden en familie? Dat kan met Rizz, dit bedrijf heeft een collectie voor binnen- en buitenmatten met bijpassende bezems. Met deze collectie van goed ontworpen producten die de ongemakken van het dagelijkse leven aanpakken.

 Rizz werd in 1941 opgericht door de gebroeders Zuiddam in Nijkerk. Sindsdien hebben ze zich toegewijd aan het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogwaardige borstelproducten. Alle Rizz producten worden met trots gemaakt in hun fabriek in Nijkerk.

Waarom adviseren wij Rizz?

Daarom kiest u voor Rizz bij Binnenuit.

De RiZZ-borstelfabriek in Nijkerk werd in 1941 opgericht door (groot) vader Hendrik Zuiddam en zijn broers. Trudie Zuiddam is in 2009 overleden, maar haar man Evert Zuiddam en hun zoon Sebastiaan Zuiddam (2e en 3e generatie in het familiebedrijf) hebben haar werk voortgezet. Gecentreerd rond de mat, werd een complete collectie producten ontwikkeld voor de ingang van huizen en gebouwen. De productie van borstels staat nog steeds centraal, maar ze oriënteren en spelen steeds meer in op de vraag van de klant in een wereldwijde markt.

 • Outdoor Mat

  In verschillende maten en kleuren. Met als optie een Teak inlegger.

 • Indoor Mat

  Te combineren met de Outdoor Mat

 • Familiebedrijf sinds 1941

  Hoogwaardige, slim ontworpen matten en bezems die precies in de stijl van uw huis passen.

 • In- & Outdoor Broom

  Bijpassend bij de In- & Outdoor Mat