De kokend water kraan van Quooker

In één op de drie nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker.
Een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.

Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Je hebt altijd kokend water bij de hand als je een Quooker in huis hebt. Het hele idee achter de Quooker is gestoeld op gemak. En of je nou een bourgondische hobbykok bent of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Zonder een Quooker is je keuken niet compleet.

Waarom adviseren wij Quooker?
Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

 

Daarom kiest u voor Quooker bij BinnenUit

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.
De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de Quooker hand in hand.

quooker-fusion-round-heinkenszand.png
quooker-fusionblack-heinkenszand.png
 • Direct kokend water

  Het water dat uit een Quooker komt heeft een temperatuur van 100ºC. Het kookt en is dus direct bruikbaar.

 • Multi-inzetbaar

  Voor het zetten van een lekker kopje thee, het koken van pasta het blancheren van je asperges, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. Je zult versteld staan hoe vaak je Quooker nodig hebt.

 • Zuiver water

  Elke Quooker is uitgerust met een actief koolstoffilter, daardoor ben je verzekerd van van het schoonste gekookte drinkwater.

 • Je houdt ruimte over

  Zowel óp je aanrecht, als eronder. Want het reservoir van de Quooker is rond en uiterst compact.