Pastoe

Je hebt 'fast' en je hebt 'slow' interieur. Pastoe maakt 'slow interior'. Geduldig ontworpen, zorgvuldig gemaakt en met langdurige nazorg. 

Pastoe, ontstaan uit een missie; Kasten ontwerpen van een tijdloze schoonheid. Al 107 jaar. Zorgvuldig design doorstaat veranderen is stijl of smaak. De ontwerpen zijn stuk voor stuk een aanwinst in iedere woonruimte. U mag zelf uw kast ontwerpen, Pastoe helpt u ermee, want 107 jaar ervaring zegt genoeg. Wij als Binnenuit team helpen u mee, met behulp van een aantal mooie voorbeeld opstellingen in onze showroom en een online configurator waarmee we uw persoonlijke kast kunnen uittekenen.  Zijn al de mogelijkheden en series voor u lastig te overzien, dan biedt de speciale Joost selection uitkomst;  Joost van der Vecht ontwierp een serie smaakvolle kasten met een speels karakter. Snel leverbaar, aantrekkelijk geprijsd en overzichtelijk. Zo kiest en ontvangt u uw favoriete Pastoe in een handomdraai. 

Wilt u uw kast uniek en eigen maken, probeer vast wat uit met de studio pastoe configurator. Wij bieden u in onze showroom graag de helpende hand bij het kiezen van de geschikte functies, maten, een gebalanceerde compositie en de juiste kleuren.