Stijlvolle en hoogwaardige tapijten van Parade Floor Fashion

Ontdek de kwaliteit van maatwerk

Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij BinnenUit Woningtextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat.

BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Parade. Maak hier kennis met Parade en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Parade Floor Fashion is een prachtig merk, afkomstig uit de koker van tapijtspecialist DESSO. DESSO is producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt en met het label Parade brengt DESSO een uitgebreid assortiment met sfeervolle en luxueuze tapijten. Maak kennis met de prachtitems van Parade in de showroom van BinnenUit Woningtextiel.

Waarom adviseren wij Parade Floor Fashion?
Parade Floor Fashion beschikt over een zeer uitgebreid assortiment met tapijten: deze hebben een luxueuze uitstraling, zodat deze sfeer en warmte aan uw interieur afgeeft. De tapijten voelen heerlijk zacht, ze dempen geluiden en ze zorgen voor een prettige akoestiek. Bovendien hebben de artikelen een duurzaam karakter en houden ze vervelende stofdeeltjes vast.

Daarom kiest u voor Parade Floor Fashion bij BinnenUit
Ervaar de vele voordelen van Parade Floor Fashion bij BinnenUit Woningtextiel in Heinkenszand. In onze woonstudio laten wij u graag kennismaken met de vele mogelijkheden van Parade. Onze verkoopadviseurs vertellen u meer over de producten en zoeken samen met u het product van uw dromen. Graag tot ziens.

Parade_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Parade_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
  • Diverse producteigenschappen

    De tapijten hebben tal van producteigenschappen: Ze voelen heerlijk zacht, ze dempen geluiden en ze zorgen voor een prettige akoestiek.

  • Onderdeel DESSO

    Parade Floor Fashion is afkomstig uit de koker van tapijtspecialist DESSO, een wereldspeler van formaat.

  • Gezond binnenklimaat

    De tapijten van Parade Floor Fashion creëren van een gezond binnenklimaat, doordat zij stofdeeltjes vasthouden.