Geïnspireerd door kwaliteit afzuigkappen van Novy

Het geheime ingrediënt van een sfeervolle keuken? Goede ventilatie. Als specialist zetten wij al onze aandacht, kennis en vakmanschap in om afzuigkappen te ontwikkelen die de beste zijn in hun soort. Afzuigkappen die op een subtiele , stille en efficiënte manier een aangename keukenklimaat creëren. Zo wordt uw keuken een leefruimte waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Waarom adviseren wij NOVY? 

De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze afzuigkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom: dat we in de keuken weer volop kunnen genieten.

 

Daarom kiest u voor NOVY bij BinnenUit

Door te focussen op techniek, design en comfort is stilvolle keukenapparatuur Novy op het lijf geschreven. Bezoek onze showroom in Heinkenszand en laat u adviseren bij het maken van de juiste keuze qua keukenventilatie voor uw ideale keuken.

novy-zen-heinkenszand.PNG
novy-panorama-heinkenszand.PNG
 • Diverse typen

  De werkbladafzuiging van Novy is beschikbaar in diverse typen, maar Novy heeft ook een breed scala in plafondunits, wandschouwkappen en eilandschouwkappen. Ook de inductiekookplaten van Novy zijn in diverse typen te verkrijgen. Passend bij uw kookwensen.

 • De kracht van stilte

  Een stille afzuigkap zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw favoriete muziek, een goed gesprek of het sissen van vlees in de pan. U hoort zoveel meer als uw afzuigkap het niet overstemt.

 • De geur van thuis

  Een warm thuis schept u in de keuken. De geur van vers gebakken broodjes in de ochtend, vers gezette koffie of een lekker stuk vlees in de pan. Deze geuren lokken u naar de keuken en brengen mensen tot elkaar. Novy koester deze geuren en filtert ze effici

 • Tastbare kwaliteit

  Novy kiest voor kwaliteit, dat kunt u voelen. Niet alleen in het design en de technologie maar ook in de afwerking ligt de lat hoog. Een afzuigkap van Novy is puur vakmanschap: vakkundig en met precisie in elkaar gezet.