Not Only White

Not Only White is een Nederlands designlabel, opgericht in 2010 door designer Marike Andeweg. Not Only White heeft het doel om onderscheidende en flexibele producten te bieden – deze zijn beschikbaar voor particulieren én zakelijke gebruikers.
BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van . Maak hier kennis met  en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Waarom adviseren wij Not Only White?
De wastafels en kranen van Not Only White zijn tijdloos en uniek. Niet voor niets heeft het Nederlandse sanitairmerk diverse designprijzen in de wacht gesleept. Bent u nieuwsgierig geworden naar de artikelen van dit bijzondere merk? Maak kennis met de hoogwaardige artikelen die volledig op maat te maken zijn. Zo passen ze perfect in uw badruimte én passen ze bij uw specifieke wensen.

Daarom kiest u voor Not Only White bij BinnenUit
Not Only White is uitsluitend verkrijgbaar via select stores. Een van die select stores is BinnenUit Keuken & Bad in Heinkenszand. In onze showroom hebben wij diverse artikelen van Not Only White uitgesteld. Breng een bezoek aan onze woonwinkel en maak kennis met dit oer-Hollandse designlabel
 

Not Only White_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Not Only White_binnenuit_afbeeldinglinks2.jpg
  • Prachtig design

    De Nederlandse sanitairmerk heeft diverse designprijzen in de wacht gesleept. Prachtig Nederlands design.

  • Select stores

    Not Only White is uitsluitend verkrijgbaar via select stores. Een van die select stores is BinnenUit Keuken & Bad in Heinkenszand.

  • Alles op maat

    De artikelen zijn volledig op maat te maken. Zo passen ze perfect in uw badruimte én passen ze bij uw specifieke wensen.