Net-Echt

De tuinmeubelen van het merk Net-Echt (designlabel) lijken van beton maar dat zijn ze niet. De producten zijn namelijk goed hanteerbaar en daardoor makkelijk te verplaatsen. Het materiaal laat ook geen vocht en vuil door en voelt erg comfortabel aan. De negatieve eigenschappen die beton heeft, heeft het materiaal van Net-Echt dus niet!

Waarom adviseren wij Net-Echt?

Het ‘beton’ van Net-Echt is een glasvezelversterkte polymeer-composiet op basis van polyesterhars. Het materiaal is 100% niet capillair, hierdoor kan er geen vocht en vuil binnendringen. Dankzij de handmatige afwerking krijgt het de rustige en natuurlijke uitstraling van echt beton! 

Daarom kiest u voor Net-Echt bij BinnenUit

De betonlook meubelen laten zich in no-time verplaatsen, zijn eenvoudig schoon te maken en zijn wars van machtspelletjes met Moeder Natuur: zelfs al zou een Net-Echt tafel 25 jaar in de zee staan, dan zou deze er nog ongedeerd uitkomen. Het voordeel van de Net-Echt betonlook meubelen is dus niet alleen de uitstraling maar ook het duurzame karakter van het materiaal.

 

palladio buitenmeubelen net echt.jpg
  • Duurzaam

    De producten kunnen het hele jaar buiten staan en de Net Echt producten gaan uw leven lang mee. Net-Echt zegt zonder twijfel het volgende: :

  • Assortiment

    Net-Echt heeft prachtige Loungesets, tuinsets en tafels in hun assortiment! Naast deze collectie van hoogwaardige kwaliteit maken zij ook veel op aanvraag waardoor alles mogelijk is!