Mrs.Me

Home Couture

De kracht van Mrs.Me is de combinatie van het dekbedovertrek en alle producten die er extra bijkomen om extra sfeer te creëren. Alles is op elkaar afgestemd van de spreien tot de kussens, samen vormen ze een mooi, sfeervol geheel voor uw slaapkamer. De liefde voor mode en het vakmansschap van couture van Mrs.Me is te herleiden in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten.Mrs. Me gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen, de productie van de materialen vindt plaats in verschillende plekken in Europa. De producten worden constant vernieuwd in hun vormgeving en hebben een bijzondere afwerking, alle producten van Mrs. Me zijn milieuvriendelijk. 

In samenwerking met interieusarchitecten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakte textielproducten voor onder meer hotels, zeil- en moterjachten, openbare ruimtes en woonhuizen. 
 

De dekbedden zijn verkrijgbaar in katoen, percal en katoensatijn en in 200, 300, 500 en 600 Thread count. Zowel voor kleine als voor complete collecties, bestaat er de mogelijkheid om exclusief alles op maat te laten maken.

Voor meer infromatie over Mrs.Me, neem gerust contact met ons op of klik hier om te kijken op onze textielwebsite.