Moooi

BinnenUit biedt een uitgebreide collectie van Moooi. Maak hier kennis met Moooi en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Al meer dan tien jaar heeft Moooi de wereld geïnspireerd en verleid met innovatieve en sparkelende ontwerpen. 

De onderneming, opgericht in 2001 door Marcel Wanders en Casper Vissers. De extra 'o' in Moooi staat voor extra waarde in de termen van schoonheid en exclusiviteit. 
De functie 'ART' van het bedrijf ligt in de handen van Marcel Wanders. 

moooi.png

Marcel Wanders is een Nederlands industrieel ontwerper. Hij is medeoprichter en artdirector van het designlabel Moooi in Breda. Daarnaast heeft Wanders een eigen ontwerpstudio, waar hij werkt voor verschillende internationale meubelmerken

 - Marcel Wanders 

 

Marcel Wanders - 'We vertellen ontwerpers niet wat ze moeten doen, we luisteren naar wat ontwerpers willen maken en proberen hun dromen waar te maken.'

Naast de ontwerpen van Marcel Wanders bevat de Moooi-portfolio een scala aan werk van andere nationaal en internationaal erkende ontwerpers. Deze omvatten onder andere Arihiro Miyake, Bertjan Pot, Maarten Baas, Umut Yamac, Edward van Vliet, Joost van Bleiswijk, Studio Job en Nika Zupanc.

De stijl van de collectie is exclusief, uitdagend, speels, verfijnd en gebaseerd op de overtuiging dat design een kwestie van liefde is. Moooi vertelt ontwerpers niet wat ze moeten doen, maar luistert naar wat ontwerpers willen maken en probeert hun dromen waar te maken. Eclectisch en altijd op de rand van commerciële realiteit en culturele interesse. Om te triggeren, om gespreksstukken te maken die uw omgeving specialer maken. Om een ​​extra 'O' te creëren in termen van waarde en schoonheid!

 

Met deze unieke en iconische mix van verlichting, meubels en accessoires, die langer meegaat dan het dagelijkse interieur, creëert Moooi interieuromgevingen die zijn ingericht met een inspirerende verscheidenheid aan patronen en kleuren om elke soort ruimte te omarmen en mensen van verschillende leeftijden, culturen en persoonlijkheden verliefd te laten worden met hun huizen.

Moooi, een buitengewoon leven!