Ontdek de mooiste meubelen van Montis

Maak van uw woning een thuis, voeg sfeer en persoonlijkheid aan uw woning toe. Kies voor de meubelstukken van Montis, zoals de bankstellen, fauteuils, tafels en stoelen. Deze staan voor eenvoud, de allerhoogste kwaliteit en mooi vormgegeven design.

Waarom adviseren wij Montis?
Kenmerkend voor de Montis-collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse leer- en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Typerend en uniek zijn ook de ‘jassen’ die Montis heeft ontwikkeld voor diverse stoelen en banken: op een eenvoudige manier kunt u zo een totaal andere uitstraling aan uw meubel geven.

Daarom kiest u voor Montis bij BinnenUit
BinnenUit is groot voorstander van de magnifieke meubelen van Montis. In onze winkel showen wij u een zeer uitgebreide Montis-collectie en laten u plaatsnemen op de Montis-zitmeubelen. Hier kunt u de zitkwaliteit van onze topmeubelen testen en u door onze experts laten informeren.

Montis_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Montis_binnenuit_afbeeldinglinks.jpg
 • Hoge kwaliteit

  Originele meubels met eenvoudig ontwerp, beschikbaar tegen de allerhoogste kwaliteit: dát is waar Montis voor staat.

 • Mooie materialen

  Montis biedt u een zeer ruime keuze in mooie materialen. Of u kiest voor stof of leder: er is volop keuze.

 • Handige hoezen

  Enkele meubelstukken van Montis zijn te voorzien van een ‘jas’ – een soort hoes waarmee u uw meubel een andere uitstraling geeft.

 • Duurzame productie

  De meubels van Montis komen tot stand dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.