Molteni &C - kledingkasten

Molteni is het merk voor een mooie vrijstaande kledingkast. Schuifdeurkast of draaideurkast; het zijn altijd de mooiste meubelen. Verkrijgbaar bij De Vlijt Bedden & Slapen (Zeeland). Meer informatie op: 0113-232231 of www.binnenuit.nl.

Kledingkasten van Molteni bij De Vlijt Bedden & Slapen (Zeeland)

Molteni staat voor Italiaans Design, modern design, kortom perfectie.

Dit is één van de redenen dat De Vlijt Bedden & Slapen de kledingkasten van dit bijzondere merk naar Zeeland heeft gehaald. Bovendien haken wij hierbij aan op de Molteni woonkamer studio bij De Jonge Hoek van Dijke (Binnenuit). Molteni is in staat om van een gewone kledingkast een meubel te maken om kleding in op te bergen. Dit is mogelijk in schuifdeurkasten, maar ook in draaideurkasten. Ook het combineren van een schuifdeurkast met een draaideurkast behoort tot de mogelijkheden. Verschillende hoogten en breedtes kunnen naar wens worden aangepast zodat ieder meubel uniek wordt. Vraag bij De Vlijt Bedden & Slapen naar de mogelijkheden van deze kledingkasten. 

Het indelen van een kledingkast is niet zo eenvoudig. Bij Molteni heeft men de beschikking over veel soorten laden, planken, kledingliften en andere mogelijkheden om van uw klerenkast een kledingkast te maken. Doordat een linnenkast van Molteni een losstaand meubel is, zal het verhuizen nooit een probleem zijn. Sinds kort is er de mogelijkheid het programma GLISS QUICK te gebruiken; een programma van standaardkasten zowel draai- als schuifdeur kasten. Door deze kasten als standaard aan te bieden is er een korte levertijd en een zeer interessante prijs, met als resultaat dat er voor ieder budget een Molteni kledingkast te leveren is, waar het binnenwerk altijd individueel aangepast kan worden. De slaapexperts van De Vlijt Bedden & Slapen vertellen u graag meer.

Meer weten over de Molteni kledingkasten? In Zeeland kunt u altijd terecht bij De Vlijt Bedden en Slapen in Heinkenszand. Of kijk op www.molteni.it.

Door: Piero de Kok, slaapadviseur.