Verfijnde en elegante meubels van MisuraEmme

Ontdek de kwaliteit van ontspannen

Maak kennis met designmerk MisuraEmme, maak kennis met stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige meubels met een verfijnde look. Het Italiaanse familiebedrijf Misura Emme is al sinds 1902 actief in de meubelbranche en heeft in de loop der jaren de meest prachtige artikelen voor woonkamers en slaapkamers ontwikkeld.

Waarom adviseren wij MisuraEmme?
De ledikanten, boxsprings en linnenkasten van MisuraEmme kenmerken zich door een verfijnd en elegant design, gecombineerd met in het oog springende details. Een bijzonder hoofdbord, unieke pootjes of een excentrieke afwerking. De bedden van MisuraEmme zijn gemaakt van exclusieve materialen die de tand des tijds doorstaan, zoals leder, Carrara-marmer en massief eikenhout. Materialen die niet alleen zeer stevig zijn, maar die ook een tijdloze en altijd prachtige uitstraling hebben.

Daarom kiest u voor MisuraEmme bij BinnenUit
De meubelen van MisuraEmme zijn 100% made in Italy, maar worden in Nederland verkocht via geselecteerde verkooppunten. BinnenUit Bedden & Slapen is een van die geselecteerde dealers. Kom langs in onze showroom in Heinkenszand en laat u verrassen door het prachtige Italiaanse slaapkamerdesign!
 

MisuraEmme_binnenuit_afbeeldingrechts.jpg
Misuraemme_binnenuit_afbeeldinglinks1.jpg

Een slaapkamer om van te dromen

Inspiratiesessie voor uw slaapkamer

  • Samenwerking met ontwerpers

    MisuraEmme werkt met gerenommeerde ontwerpers, zoals Ignazio Gardella, Alvar Aalto, Alfred Roth en Mauro Lipparini.

  • Prachtige materialen

    MisuraEmme maakt gebruik van eersteklas materialen, zoals Carrara-marmer, massief eikenhout, weefsels en leder.

  • Duurzame afwerking

    De items worden afgelakt met een hoogwaardige lak die niet schadelijk is voor het milieu. Hiervoor ontving MisuraEmme een onderscheiding