metaform

Metaform is een fabrikant waarbij elke interieur liefhebber z'n hart kan ophalen. Flexibiliteit en maatwerk zijn de sleutelwoorden van deze tafel- en salontafel fabrikant. U kiest zelf de vorm, het materiaal, de afmeting, de kleuren van het blad en het onderstel. Bijna alles wat u bedenkt is mogelijk.  

Waarom adviseren wij Metaform?

Het Nederlandse bedrijf Metaform ontwerpt en produceert moderne op maat gemaakte meubels, voornamelijk tafels, salontafels en bijzettafels. De relatief kleine fabriek, houdt de productontwikkeling en productie van de meubels volledig in eigen handen. Dit resulteert in een collectie eigentijdse bijzettafels, salontafels en eettafels, die u naar gelang zelf kunt aanpassen aan uw wensen en ideeën. 

 

Daarom kiest u voor Metaform bij Binnenuit

Metaform ontwikkelt en produceert een eigentijdse collectie bijzet,- salon- en eettafels. Hierbij is het frame van gelakt, verchroomd of roestvrij staal (RVS). Bijna alle modellen kunnen op maat gemaakt worden. Voor de bladen van de tafels wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, keramiek, hpl, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal. Kortom: als Metaform het niet kan maken, wie dan wel? 

Bij BinnenUit vindt u een grote collectie eettafels, salontafels en bijzettafels van Metaform, we maken u graag net zo enthousiast over de producten als dat wij zijn. Kom langs of bel voor een afspraak voor gericht advies.