Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang

Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn.

Manutti logo nieuw.jpg

Waarom adviseren wij Manutti?
Manutti is ervan overtuigd dat de luxe collecties ontworpen door verschillende interne en externe designers de mensen blijven inspireren, verrassen en samenbrengen. De meubelen zijn vervaardigd met hoogwaardige en duurzame materialen. De ervaren ambachtslui nemen de tijd om alle materialen van elk stuk met de hand af te werken. Zo zetten ze de schoonheid en unieke kenmerken in de kijker. Manutti combineert functionaliteit en gebruiksgemak met schoonheid voor het buitenleven.

Daarom kiest u voor Manutti bij Binnenuit.
Manutti richt zich al bijna 20 jaar op het ontwerpen en creëren van luxe buitenmeubelen. De diversiteit van materialen, stoffen en vezels van Manutti bevatten de kleuren van de natuurlijke wereld. Palladio bij BinnenUit geeft graag die beleving door aan de klanten die graag op elke moment van de dag relaxed buiten willen samenkomen met hun families en vrienden. Onze adviseurs popelen om u kennis te laten maken met het merk Manutti.

Ontwerpers
Samenwerking, expertise en diversiteit vormen de kern van het creatieve proces. Daarom wordt bij Manutti samengewerkt met interne en externe ontwerpers, ambachtslieden en leveranciers die allemaal hetzelfde doel nastreven: superieure kwaliteit. Elke ontwerper heeft zijn eigen unieke visie en achtergrond, waardoor Manutti echt originele stukken kan ontwikkelen.

Feel inspired, whatever your mood
Vier stijlen uitgewerkt door Manutti om u te inspireren. Bij iedere stijl horen verschillende kleur- en stofcombinaties om de prachtige meubelen af te stylen.

 • Tender earth: Geniet van de rust van het landelijke leven in een gezellige, rustieke omgeving;
 • Crisp water: Zweef onder de stralende zon, luister naar de geluiden van vrolijke zomerse deuntjes en opspattend water bij het zwembad;
 • Tropical concrete: Omarm de stedelijke sfeer: chill, comfortabel en levendig. Ontdek de grootsheid en opwinding van het stadsleven;
 • Salty dunes: Stel het zand tussen uw tenen voor. Ontspan aan zee met alleen het geluid van de golven om je te begeleiden.
 • Sterke punten Manutti

  Expertise, flexibiliteit, diversiteit en uitgebreide collecties. Hiermee is er voor iedereen een prachtige collectie voor in uw tuin, terras of op uw balkon.

 • Missie

  Luxe buitenmeubelen ontwerpen en creëren die net zo onderscheidend zijn als de klanten. De meubelen bevatten de kleuren van de natuurlijke wereld en verleiden de mensen om op elk moment van de dag in luxe samen te komen met vrienden en familie.

 • Manutti- DNA

  Innovatie, slim ontwerp, vakmanschap en een diep gevoel voor kwaliteit. Dit zijn de codewoorden voor elk van de ontwerpen. Inspiratie wordt uit de schoonheid en levendigheid van de alledaagse omgeving gehaald.

 • Feel inspired, whatever your mood

  Vier stijlen uitgewerkt door Manutti om u te inspireren; Tender Earth, Crisp Water, Tropical Concrete & Salty Dunes