Onbeperkt mixen & matchen met Manutti

Van de ontwerptafel tot het afwerkingsproces: de tuinmeubelen van Manutti worden gemaakt met oog voor het allerkleinste detail. In combinatie met zeer degelijke materialen zijn de meubelen bestand tegen het guurste winterweer en de felste zomerzon. Belgisch topdesign gecombineerd met technologische ontwikkeling: dát is Manutti.

Waarom adviseren wij Manutti?
Manutti heeft diverse exclusieve collecties die bekendstaan om hun bekleding van kunstleer en ton-sur-ton-stiksels. En dankzij het creatieve vormen- en kleurenspel kunt u met Manutti onbeperkt structuren, patronen en kleuren mixen en matchen. 

Daarom kiest u voor Manutti bij BinnenUit
Ontdek de pracht van Manutti bij BinnenUit in de Zeeuwse plaats Heinkenszand. In onze showroom hebben wij een mooie collectie stoelen, tafels en loungesets van Manutti en wij laten u graag het comfort en het gemak van deze meubelen ervaren. Kom langs en laat u inspireren.

Manutti afbeelding rechts.jpg
Manutti afbeelding links.jpg
 • My Manutti

  Maak een account aan bij My Manutti en u maakt gebruik van de handige ontwerptool Terrace Planner.

 • Prima productonderhoud

  Meubilair van hoge kwaliteit verdient ook de beste kwaliteit van zorg. Manutti heeft een wijde range onderhoudsproducten.

 • Manutti Design Studio

  In de Manutti Design Studio worden de meest mooie ontwerpen bedacht en vervaardigd door bekende designers.

 • Mixen & matchen

  Dankzij het creatieve vormen- en kleurenspel, kunt u met Manutti onbeperkt structuren, patronen en kleuren mixen en matchen.